>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Potrzebuję waszej pomocy, sprawdźcie czy możecie edytować posty starsze niż 15min z góry dzięki ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Skoro mnie wywołujesz to ok.
Moi drodzy typerzy stoję tu przed wami aby powiedzieć wam co jest najważniejsze i czego unikać w życiu, według Św Anonima z forum w co drugim meczu tenisa są wałki a najważniejsze jest umieć je wyniuchać. Dziękuje a teraz ogłoszenia parafialne.
-Legia słabo
-Ja dzisiaj dobrze
-Typy z NHL po północy
-Organista zachorował
Amen! ???? Oto słowo na niedzielę ????
Edit. Co do edycji to jak widać wszystko gra.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niby w weekend duzo meczow itp , ale u mnie najlepiej w tygodniu jest , bo mniej meczow i mozna sie bardziej skupic na meczu , analizowac go , a w weekend 100 i glowa boli od czego zaczac ???? ja wstaje w sobote o 12 i zanim wybiore jakies , przeanalizuje to wieczor ???? od nastepnego tygodnia wstaje o 7:00 !:cool::cool:

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
UFC
Alex Perez @2.07 Lvbet
Po pierwszej rundzie wyglądał lepiej. Jak tak to się potoczy, to może wygra przez poddanie nawet.

xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Legia to popsuła overy, a mieli wgl jakieś okazje ? Bo nie oglądałem, a miałem na nich handi.
Co do tabeli Jaga teraz nadal liderem, i po LE i Probierzu miała odstawać a tu proszę jak poszli, wielu piłkarzy mają ciekawych, fajnie się ich ogląda i myślę że z Legią moga nawet wygrać

Status
Zamknięty.