>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to po Chungu. jeszcze czeka go duzo pracy fizycznej nad grą i umysłowej .

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Federer trenuje obrone bp widze, a chung psuje pilki ktore trudniej zepsuc niz wygrac

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale Chung spier.. tego woleja miał feda na tacy i przełamanie to nie wział zabrakło troche techniki

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Federer trenuje obrone bp widze, a chung psuje pilki ktore trudniej zepsuc niz wygrac
W tenisie głowa to najważniejszy element, ale i tak młody pokazuje klasę.
Koreaniec zgasł, potencjał jest spory, teraz tylko praca, praca i jeszcze raz praca

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
za dobry Federer i za bardzo mu sie chce zbic młodego nic nie popusci. juz niestety koniec emocji. jakby Chung go przełamał na poczatku 2 seta moze by uwierzył w siebie a tak to baj baj

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
za dobry Federer i za bardzo mu sie chce zbic młodego nic nie popusci. juz niestety koniec emocji. jakby Chung go przełamał na poczatku 2 seta moze by uwierzył w siebie a tak to baj baj
Tak zakładałem, ze Fedex wyjdzie zmotywowany podwojnie żeby dać lekcje młodemu, dlatego odpuscilem obstawianie tego meczu i na dobre mi to wyszło. Jest dużo ciekawych meczy jutro, delpo nie jest w pełni dyspozycji, trzeba pomyslec nad Kolba na live, szkoda ze polfinaly babek tak pozno. Makarova/Vesnina bardzo fajna opcja na sobotę ciekawe jakie kursy będą oby wystawili 1.65 minimum
Widzę fajny kurs na Jaziriego z Hurkaczem, mała stawka ponieważ to chall

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chung ale pajacerka 2 gemy musiał mi ugrać w 2 secie, nawet tego nie zrobił łamiąc się podwójnym..

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mysle ze Hurkacz wygra z Jazirim, skoro Milojevic byl blisko to czemu nie Hurkacz?

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zagram sobie AGO - Fnatic (2 mapa) @3,55 za drobne. Na mapie przeciwnika nie wtgląda to źle, u siebie też może powalczą

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Kto zna chinski niech szybko sxuka dlaczego kurs na Zhejiang w kosza taki promocyjny ?

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mysle ze Hurkacz wygra z Jazirim, skoro Milojevic byl blisko to czemu nie Hurkacz?
Chociażby umiejetnosci i doświadczenie przemawiało po stronie Tunezyjczyka. 7-6, 4-1 dziwne:rolleyes: no nic pewnie przypadek.
Jaziri⛔

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
No nie mogę przeżyć tego kursu na Zhejiang, oczywiście musi hyc jakiś powód tego 2,05....tylko te ebane szlaczki, nic nie czaje.

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za Galovicem tez duzo przemawialo a typ nie potrafi wyrgac swojego serwisu bez bp, ehh

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No nie mogę przeżyć tego kursu na Zhejiang, oczywiście musi hyc jakiś powód tego 2,05....tylko te ebane szlaczki, nic nie czaje.
Heheheh, pewnie nie ma jakiegoś podstawowego zawodnika

Status
Zamknięty.