>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta poracha United zbierała sie i zbierała i zebrała sie w najgorszym dla kibiców momencie. Sevilla zasłużyła jak kris nh na toast za ostatnie dni/tygodnie na forum

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Roma nie zawiodła jak zawsze. ????
Manchester śmierdział, ale że Sevilla ich położy na deski w parę minut to się nie spodziewałem...

sphairstike 827

sphairstike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KORT
jeszcze rozliczenie ⛔⛔⛔
kubeł zimnej wody się przyda, tak samo jak tydzień temu w sobotę czy piątek ????
na razie, miłej nocki bez agresji i zbędnych wpisów....
Bez urazy! Powodzenia jutro!

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Dobry grajek ten skugor tak do 50 powinien sie nauczyc grac w tenisa

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Dobry wieczór
Zauważyłem strasznie duży kurs w tym meczu
Atletico Tucuman - Club Libertad na over 2,5 i 1,5
Można pograć 1,5 moim zdaniem 2,5 to troche ryzykowne ,al patzrąc na forme Libertad to moz ewpaść a kurs koło 3 na 2,5
Ja osobiście pograłem 1,5 koło 2 a 2,5 można za jakieś 10% Budżetu zagrać a dla odwaznych więcej
Pozdrawiam wszystkich na Forum Użytkowników i życzę miłej nocki
Co Myślicie o koszu z Brazyli na Franca ,Bo real dał zarobić do przerwy grałem z Handicapem na minusowych PK Realu
Dziękuje za wypowiedź do koszykowki bo 1:30 Ciężkie mecze w Libertadores overy powyzej 2,5 we wszystkich meczach ponad 2 dają jak myślicie wpadnie coś over w Cero porento i Vasco z Czile ja bym się skłaniał do Overkow 1,5 we 3 meczykach

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
zastanawia mnie średnia wieku zarejestrowanych tutaj userów ???? , teraz jakiś zjeb mi piszę wiadomość na PW, że się cieszy że wtopiłem na MU i proponuję ustawkę....no kur...zjeb do kwadratu ????

gsmfon 116

gsmfon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
on jest?
zastanawia mnie średnia wieku zarejestrowanych tutaj userów ???? , teraz jakiś zjeb mi piszę wiadomość na PW, że się cieszy że wtopiłem na MU i proponuję ustawkę....no kur...zjeb do kwadratu ????
Pełnoletnie dzieci...

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Meila podałem po to bo mnie wkurzają takie gnojki zawistne i podałbym z chęcią co gram ludziom normalnym i kumatym, którzy tu się udzielają...

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Ja zaniżam, bo tak ty byłaby pewnie z 19.

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Meila podałem po to bo mnie wkurzają takie gnojki zawistne i podałbym z chęcią co gram ludziom normalnym i kumatym, którzy tu się udzielają...
No nic nie poradzisz, są tu też grajki co grają za kieszonkowe albo zamiast miesięcznego biletu idą do fortuny a potem płacz i zgrzyt zębami.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza

zgłoś to do któregoś z moderatorów, odpocznie sobie taka osoba na trochę od forumka ;-)

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No nic nie poradzisz, są tu też grajki co grają za kieszonkowe albo zamiast miesięcznego biletu idą do fortuny a potem płacz i zgrzyt zębami.
Ja tak mam, tylko przepitalam jedną z wypłat :p

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
To nie gadaj z nimi bo szkoda nerwów nie wszyscy wygrywają przecież zdaża się słabszy dzień wszystkim przecież ,nikt niejest doskonały ,a mnie też wkurzają inni jak się cieszą z niepowodzenia czyjegoś ,chcieli by ciągle wygrywać na typach innych ,a sami nic nie potrafią zrobić ,tylko marudzić jak typ nie wejdzie ,Normalni ludzie tego nie robją nie wyżywają się na innych moim zdaniem ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
betrayal +4 Punkty
Status
Zamknięty.