>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
koza dzisiaj leci z gavrilova, ale cuda ;D
Wozniacka 6:4 1 set obojetnie po jakim kursie, pelcam

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Po wygranej Arki, o której dziś mówiłem w pracy kumplowi by grał, gdzie ostatecznie sam nie pograłem bo mnie wystraszyło H2H na korzyść Termaliki, idę w poniższe, bo takie były opcje na dziś więc może wejdzie. Ja gram to delikatnie za 70 zł. Bardziej gram, aby nie żałować, że np.nie pogram a to wejdzie. Już mi 1.95 na Arkę uciekło....
ako: 5.22
Werder
Cork
Dundalk

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ale masz rozrzut w stawkowaniu, przed chwilą tysiące teraz skromnie 70zł : ????

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sasnowicz;D ???? ???? : ???? ???? ???? jaka wania ????

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Ale masz rozrzut w stawkowaniu, przed chwilą tysiące teraz skromnie 70zł : ????
No tak mam, wczoraj duble leciały po 1000 zł dla porównania ???? dziś Ruskie za trochę mniej
Spokojnie, od kwietnia mam ambitny plan, schodzę na płaską stawkę rekreacyjną czyli 50-100 zł na zakład. Po co się denerwować, i tak człowiek ma dużo stresu w tych czasach...

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Napisał -&gt; Gliwiczanin
ONICO WARSZAWA - ZAWIERCIE
(Handicap setowy +1.5)
typ Zawiercie @3.35
fortuna

Tutaj patrząc na oba zespoły faworytem jest bez wątpienia ONICO. Zacznę od kontuzji w ONICO Warszawa. Zabraknie w tym meczu Evansa czołowego atakującego. Bartosz Kwolek miał ostatnio operację wyrostka robaczkowego. Jan Nowakowski złamał palca w meczu. Kontuzji kolana nabawił się podczas ostatniego meczu Damian Wojtaszek (kolano). Prawdopodobnie poza Evansem i Wojtaszkiem wszyscy wystąpią ,ale czy zagrają w pierwszym składzie od początku tego nie wiemy. Zawiercie nie raz sprawiało już niespodzianki m.in wygrywając u siebie z Skrą Bełchatów w trzech setach. Według mnie warto pograć na Zawiercie jakiś handicap. Ja pograłem również handi +2.5 po kursie 1.70. Liczę ,że Zawiercianie powalczą w tym meczu. Ważne są też składy które dokładne pewnie będą podane około 17:30. Jeżeli nie zagra Bartosz Kwolek spokojnie możecie wchodzić w handi+1.5. Pozdrawiam trzymajcie się ,a jeżeli zagra to polecam typ +2.5 seta. Pozdrawiam trzymajcie się.
(Tutaj podaję link który powinien ukazać kilka minut przed meczem składy w jakich wystąpią oba zespoły)
[URL='https://www.flashscore.pl/mecz/GSEkoeVS/#szczegoly-meczu']https://www.flashscore.pl/mecz/GSEkoeVS/#szczegoly-meczu[/URL]
MAMY TO BRAWO ZAWIERCIE !!! ✅ ✅ ✅ ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lamey +7 Punkty (Rewelacyjny typ, wielkie dzięki!)
robyert84 +5 Punkty
tyksiol +7 Punkty (brawo TY)
adamek04 +1 Punkty (Dobreeeeee)
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pech jak uj...
Tyle akcji rzęsistych w egipcie i tak 0-0 :/ szkoda diabelska nieskutecznosc