>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedys pisales , ze na dane babci zakladales u nich itp i nie chcieli wyplacic ???? jak to sie skonczylo ?
Stary komedia , Prof najwiekszy konfident tego swiata , tutaj sie udziela leszcz zyciowy tez , napisal do nich na chacie ze maja takiego uzytkownika i ze to multikonto jest , bo mu zal dupe sciskal ile kasy jest do wygrania i wkleil im moje rozmowy z innego czatu i mialem milion weryfikacji i rozmow telefonicznych a i tak wyplacili kase .... koles niech sie cieszy ze zyje jeszcze bo akurat mialem zajety okres
Jak myślicie Del Potro ogra tego rudego fagasa 2:0?
Zawsze możesz tutaj ludziom podrzucić swoje propozycje skoro tak zajebiście ci szło ????
ja gram tylko live wiec ciezko sie dzielic typami

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To tylko żarty. Btw jakoś ludzie tutaj się dzielą typami i dają radę na live ???? pozdro

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Jak myślicie Del Potro ogra tego rudego fagasa 2:0?
????
Bardzo możliwe 2 tb, a nawet w wymianach Anderson nie odstaje. Delpo nie jest w 100% zdrowy, Anderson w niezłym gazie. Warto w Andersona, lub zamiast Delpo TB w meczu, po takim samym kursie.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Stawka duuużo niższa niż wcześniej. Spadam na piwko na Rynek i nie mam zamiaru się stresować i myśleć o buku, jutro wypad na narty więc peeffki na jutro zapodam dziś pewnie koło godz. 23
Ako: 2.60
Basel ( dam im szanse po takim kursie)
Bruggy (czas na wygraną )
Real ( tu także powinno być ok)
Juve live odpuszczone , sorry
Feeyenord miał być dodany, ale odpuszczam mimo, że wg mnie wygrają w koncu na wyjeździe.
Vamos ????
Boooom siedzi . Basel zwrot

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stary komedia , Prof najwiekszy konfident tego swiata , tutaj sie udziela leszcz zyciowy tez , napisal do nich na chacie ze maja takiego uzytkownika i ze to multikonto jest , bo mu zal dupe sciskal ile kasy jest do wygrania i wkleil im moje rozmowy z innego czatu i mialem milion weryfikacji i rozmow telefonicznych a i tak wyplacili kase .... koles niech sie cieszy ze zyje jeszcze bo akurat mialem zajety okres
ja gram tylko live wiec ciezko sie dzielic typami
To widzisz.Gumiaki są wszędzie,i tak jak piszesz .Trzeba się miec na bacznosci i uważać na to co się nieraz palnie z nienacka ????

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To widzisz.Gumiaki są wszędzie,i tak jak piszesz .Trzeba się miec na bacznosci i uważać na to co się nieraz palnie z nienacka ????
Koles mnie blagal pozniej zebym go nie zabil szczegolnie ze jest taki tepy ze jego dane osobiste lataly tam po minucie haha

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Jak czytam takie historyjki to chce mi się spać ;)

xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lipski dzisiaj wygrała na punkty wiadomo dlaczego, oglądałem 3 rundy bo nie dałem rady wszystkich i na prawdę żadnej przewagi z jej strony nie widziałem
A co do Napoli teraz widać że to drużyna która nie ma szans na Scudetto, Juve niby tylko po 1-0 ale wygrywa i zdobywa punkty + czyste konta. Dzisiaj swoją drogą gol w doliczonym Paulito piekna brameczka ;D

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
6 min bez gola w pilke reczna co za patologia a juz ksiegowalem over 48,5 w meczu

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Narkun @2,3
i już Narkun na deskach
pozbierał się i walczy dalej ????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Może znowu Paragwaj nie zawiedzie...
Santani-Olimpia
Powyzej 9 roznych.
1.90
Przerwany w przerwie, a szkoda, bo warunki do nabijania były dobre, deszczyk kropił.

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co to za wynalazek ?
Akademiki w kosza USA , obie ekipy max fauli maja i 12 pktow roznicy co oznacza szybkie granie i faulowanie , teraz 155,5 jeszcze podbilem overek za polowe tego co wczesniej , dla mnie pewniaczek

Status
Zamknięty.