>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Co dziś w kosza kursy grube wchodziły, dawno tylu niespodzianek nie bylo jednego dnia. Nie ,że mi wchodzily,ale ogolnie :p
W nocy też sporo spotkan, wlasnie nad nimi siedze, widze linie 147pkt Argentyna-Urugwaj I nie wiem, czemu taka niska, pracuje nad tym ;) Jak dla mnie to tam powinno byc min 157pkt&gt;
Pogram teraz nozną.
Libertad-Cerro
Powyzej 9 roznych
1.9

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co dziś w kosza kursy grube wchodziły, dawno tylu niespodzianek nie bylo jednego dnia. Nie ,że mi wchodzily,ale ogolnie :p
W nocy też sporo spotkan, wlasnie nad nimi siedze, widze linie 147pkt Argentyna-Urugwaj I nie wiem, czemu taka niska, pracuje nad tym ;) Jak dla mnie to tam powinno byc min 157pkt&gt;
Pogram teraz nozną.
Libertad-Cerro
Powyzej 9 roznych
1.9
Nie zebym się jakoś znal ale też mnie to zdziwiło.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Verdasco ewidentnie nie lezy THiemowi. 3 gemy austriaka i musiał bronic juz 8 breakpintow przy swoim serwisie ????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Ale licho z rogami w Paragwaju....
No wlasnie, o co chodzi z tą linią....obie ekipy prawie w optymalnych skladach, hmmm, coś tu nie gra

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale licho z rogami w Paragwaju....
No wlasnie, o co chodzi z tą linią....obie ekipy prawie w optymalnych skladach, hmmm, coś tu nie gra
Juz są 3 różne, rozruszaja się. Nie wiem, ja pogralem over 1521i liczęl ze jednak trochę bede rzucać

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
verno grasz St Blues na przełamanie czy dlaczego? Ostatnie mecze raczej nie przemawiają za nimi. Pytam z ciekawości, bo przyznaje że na hokeju się nie znam raczej.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Juz są 3 różne, rozruszaja się. Nie wiem, ja pogralem over 1521i liczęl ze jednak trochę bede rzucać
No bo tu normalnie to bym sie spodziewał 160pkt.
Dzis też fajny mecz Meksyk-Portoryko.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Ja może Portoryko obejrze, lubie ich, fajnie chlopy grają. Nie wiem czy coś tam pogram, ale linia 155pkt, tez wysoka nie jest...
No I powinni zlać meksykańców.

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja może Portoryko obejrze, lubie ich, fajnie chlopy grają. Nie wiem czy coś tam pogram, ale linia 155pkt, tez wysoka nie jest...
No I powinni zlać meksykańców.
BTW, zobacz rozner

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
verno grasz St Blues na przełamanie czy dlaczego? Ostatnie mecze raczej nie przemawiają za nimi. Pytam z ciekawości, bo przyznaje że na hokeju się nie znam raczej.
Dla mnie nie ma czegoś takiego jak gra na przełamanie chociaż czasem jest taka intuicja ale to zazwyczaj przy meczach dół tabeli z czołówka ale do rzeczy, uważam że nutki są po prostu lepsze, może patrze przez pryzmat awataru (czyt. ulubiona drużyna) ale wiąże się to też z tym że najczęściej ich oglądam, grają na prawdę dobrze ale w ostatnich meczach czegoś brakło. Moim zdaniem dzisiaj u siebie pewnie wygrają aczkolwiek gram z OT taką już mam zasadę. Pozdro ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Thiem to ładnie sprzedaje ???? Thiem nie dosc ze sprzedał mecz to jezcze postawił ze drugiego seta przegra 6:0 po kursie 100

Status
Zamknięty.