>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lamey +7 Punkty (Nie zdążyłem pograć, ale wielki szacun za te typy. Wszystkiego dobrego dla Ciebie. Zasłużyłeś na jakieś Malediwy:D Pozdrawiam!)
afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nozna,
Dabba Al Fujiraih U21 @ 1.85 powinno być latwo w 2giej polowie

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zvonareva 5.10 podbijam

kris_nh +4 Punkty (weszło, unibet zaliczyl :))
adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ten turniej w petersburgu się robi śmieszny dwa dni dopiero i rosjanki graja nadzwyczaj dobrze, wczoraj potapowa ogrywa marię, gdzie normalnie nie ugrałaby 4 gemów w innych warunkach, dziś bacsinsky dostaje 0:2 od juniorki rybakiny, która niczego specjalnego nie prezentuje. Wiem że timea nic nie grała od wimbledonu ale bądzmy poważni, teraz bertens która zagrała dobry mecz z wozniacki dostaje od emerytki zvonarevy która gra jeden mecz na kilka miesięcy i przegrywa seta z 4:2 i kilku bp na 4:6. Ale to w końcu rosja. Jeżeli jutro wozniacki wyjdzie na mecz to trzeba ładować kasę na potapovą

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przecież pisałem wyżej

kris_nh +4 Punkty (booom :))
adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ha i bertens nagle krecz, ciekawe to jej się nagle stało, może zapłacili tylko za jednego seta

typer36 437

typer36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cala Polska
Tymczasem dobry mecz w Azji, gdzie Al Ain ciśnie przybyszy z Bahrajnu. Goście mieli dwie niezłe okazje a gospodarze chyba z 10. Polot wynika trochę z braku umiejętności ustawienia gości, ale trzeba oddać że Al Ain dobrą piłkę gra. Zwłaszcza ten okopcony z bujną fryzurą, już któryś sezon z kolei widzę, że niesamowite piłki posyła. Obecnie 0:0 do przerwy, zdziwię się, jeśli gospodarze nie wygrają

Status
Zamknięty.