>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Jak widzisz szanse Vega z C9 póżniej?
Jeżeli chodzi o mnie to jeszcze się zastanawiam i napiszę jakaś krótka analizę. Natomiast niektórzy chlopacy w temacie, który podlinkowałe już napisali co sądzą

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Brazyli-Boliwia
U20
Tam sie mi over widzi....
Kurde tylko gdzie znajde jakies staty z porzednich spotkan?
Juz szczeliły ...

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
[TheNormalOne napisał:
, post: 6593146, member: 144206]Tomek obawiam sie ze nie znajdziesz statystyk ;p
Szybka bramka Brazylijek ;) moze teraz sie na cheile uspokoja zeby kursy podskoczyly ;)
⛔
Wziolem sobie ten over 4,5 po 2,2,akurat przed bramką. Jak nie spoczną na laurach to powinne nastrzelać.

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Space Soldiers @2.35
Ponad 26.5 rundy @2.0
Jedni i drudzy pokazali ze potrafią grac te mapę i czuja sie tutaj jak ryba w wodzie. Zdecydowanie bardziej podoba mi sie w tym turnieju SS, wczoraj przez jeden niefortunny timing nie doprowadzili do dogrywki po której w związku ze złapanym momentum oewnie byliby juz w bostonie. Bedzie to długo mecz po którym na styku wygra turecki zespół bo zaprezentował sie moim zdaniem po prostu lepiej i ciekawiej od mysz na tym turnieju

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Oriente P, Nożna.
1.72
Poczekam na live jak da rade,złapac ok 2.
Over 2,5 po 2.2, tez żle nie wygląda, tyle,że goscie osłabieni I mogą nie wcisnąc....
E: kurs na live spada ????
Miałem nosa do overka brazylia-Boliwia.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Miami takie osłabione dziś, a co Houston męczy dziś to porażka I się nie zdziwie jsk przegra.
Cale nba, oglądac,ale nie grać.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miami takie osłabione dziś, a co Houston męczy dziś to porażka I się nie zdziwie jsk przegra.
Cale nba, oglądac,ale nie grać.
Marudzisz, trzeba gra odwrotnie a nie gra z rotoworld:p
Przeciez roto jest dostepne dla kazdego kto sie tym interesuje....jak mozna byc tak naiwnym ze niby Ty czy ktokolwiek inny przeczytal info z roto itp i by pierwszym ktory zagral zanim kurs jeszcze nie spadl.Przeciez graja MILIONY ludzi na swiecie, rynek NBA jest dosc spory, i MILIONY ludzi czyta roto, i MILIONY osob gra tak jak im zaspiewaja z roto itp. Jest duzo stawek na Houston? Rzucmy info ze Cp3 nie zagra z &quot;prywatnych powodow&quot; i juz stawki ida na Miami, bo niby Houston &quot;oslabione&quot;:p, a jak bukmacher osoagnal to co chcial czyli 50/50,to 5 min przed meczem sie okazuje ze CP3 jest &quot;zdeterminowany&quot; i oddany klubowi i jednak zagra! ????
Roto i inne tego typu serwisy mozna porownac do informacji militarnej. Jesli jakies panstwo odtajnia dokumenty dla ogolno dostepnej publiki to znaczy ze dla armii to juz przestarzale info. Nie inaczej jest z roto world i innymi duperelami:p Wejdzie wam od czasu do czasu i zadowoleni, o czym juz pisalem, ale weszloby i wam jakbyscie rzucali moneta.
P.S. Mowia ze armia Amerykanska jest 10-20lat z technika do przodu.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Atp, ale ja nie grałem, tak sobie zerkam I to co na roto jest odzwierciedla to co na boisku.
Brak Gragica,T Johnsona I reszty nie grających od dłuższego czasu...

czaro82 9,8K

czaro82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Jong Ajax HT/FT 1/1 @ 2.20 Unibet
... w meczu rezerw Ajaxu i AZ Alkmar
gol w obu połowach mocny dubel @ 1.95 ;)
✅
.
... rozliczam dopiero teraz bo wczoraj usnąłem ale ważne że 2 x ✅
Edmund - Dimitrov over 9.5 gema 1set @1.54
Cilic - Nadal over 9.5 gema 1 set @ 1.64
... taki dubel ako ; @ 2.52 Unibet

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Atp, ale ja nie grałem, tak sobie zerkam I to co na roto jest odzwierciedla to co na boisku.
Brak Gragica,T Johnsona I reszty nie grających od dłuższego czasu...

A jak Ci nie wejdzie to znowu bedziesz pisal ze NBA nie do grania tylko ogladania bo po raz kolejny logika nie pokrywa sie z info z roto? ????
@Down, lol a to ma jakies znaczenie? ???? Jak nie dzis pograsz NBA sponsored by roto to jutro pograsz ???? i znowu ta sama spiewka ze na NBA nie da sie zarabiac.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
A jak Ci nie wejdzie to znowu bedziesz pisal ze NBA nie do grania tylko ogladania bo po raz kolejny logika nie pokrywa sie z info z roto? ????
Piłeś ? Trzeci raz napisze, ja nie gram nic dzis z nba ????
Stary,nie wiem co Ty cpiesz,ale na tyle lat co w tym siedze, to info z roto czy temu podobnych stronek pokrywa się w 99%,bo chyba nikt nie sprawdza na kilka dni przed meczem.
Jaka śpiewka, kiedy tu ostatnio wrzuciłem typ na nba ?

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Oriente P, Nożna.
1.72
Poczekam na live jak da rade,złapac ok 2.
Over 2,5 po 2.2, tez żle nie wygląda, tyle,że goscie osłabieni I mogą nie wcisnąc....
E: kurs na live spada ????
Miałem nosa do overka brazylia-Boliwia.
✅
&quot;Roto i inne tego typu serwisy mozna porownac do informacji militarnej. Jesli jakies panstwo odtajnia dokumenty dla ogolno dostepnej publiki to znaczy ze dla armii to juz przestarzale info&quot;
Jprdl, przestań snuć swoje teorie spiskowe.
Powtarzam Ci,że info z roto a w realu sprawdza sié prawie w 100%. inna rzecz,że przecież sklady można zobaczyc przed samym meczem. Ty poważnie masz nas za idiotów I myślisz,że bazujemu na info z roto ?
Piszesz tu jakies typy na zasadzie rebusów,lejesz z ludzi,grających w tenisa, wez się kurwa ogarnij.

Status
Zamknięty.