>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Monaco Awans @5 STS
Jest 2-3 i został kwadrans, w razie remisu oczywiście dogrywka. Próbuję, Monaco walczy i Lyon się coraz bardziej gubi

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Ogląda ktoś Sporting vs Fc Porto?
Over na 1.5 bramek jest za 2.2 na LVBet myślę czy nie pograć

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
[TheNormalOne napisał:
, post: 6594279, member: 144206]Panowie jak tam w mecxu Realu bo nie mialem czau oglada. Jak to wyglada bo oprocz wyniku to nic nie wiem
Mam wrażenie że będzie niespodzianka w Madrycie
@1-2
Ogólnie mówiąc Real podgryza a Leganes jak zaatakuje to jest bardzo groźnie.
nie mówię że Real nie awansuje ale nie rzucałbym się na to jak na jakieś promo 2018roku, jak już to overy do gry.

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem jak Real chce za 3 tygodnie wygrać z PSG. Są w dołku już bardzo długo i nie zapowiada się na jakąś zmiane nagłą. Pewnie za 4 tyg (po rewanżu) Zizu się pożegna jak Real nie przejdzie francuzów, a raczej nie przejdzie.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Himalaje
Nie wiem jak Real chce za 3 tygodnie wygrać z PSG. Są w dołku już bardzo długo i nie zapowiada się na jakąś zmiane nagłą. Pewnie za 4 tyg (po rewanżu) Zizu się pożegna jak Real nie przejdzie francuzów, a raczej nie przejdzie.
Real to Real czasami potrafia zrobic cos z niczego. Tez sobie tego nie wyobrazam ale jednka wszystko sie moze zdazyc chodz wszystko przebawia za PSG

anoseven 335

anoseven

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Chyba za bardzo się podniecili tym 7-1 z La Coruna. :p

Status
Zamknięty.