od początku meczu Napoli jest lepsze, i nawet patrząc na skład widać że traktują to poważnie, a zobacz sobie w dziale Liga Europejska jak idioci zaczęli uświadamiać gościa który podał typ na Napoli, ich jakieś wyimaginowane hiotezy o odpuszczaniu przez Neapol, hehe niezła beka z pajaców.
Wszyscy zdrowi w domu? ????i co tam bałwany stawiające na Lipsk ? Napoli miało opuścić ? chyba tylko w waszych durnych łepetynach te pomysły.
banda idiotów, tylko takie określenie mi się nasuwa.
Panowie szanujmy się nawzajem i innych typujących. Po co wyzywacie tych typujących przeciw Napoli? Raz ,że mecz się nie skończył, a dwa każdy typuje co uważa za słuszne.
Ja akurat kierowałem się w kierunku Napoli, ostatecznie tego nie grając bo już się nie opłacało.
A pierwszy mecz jak podsumujesz?Typować sobie można jak się chce ale to oburzenie jak baku podał typ na Napoli, że ludzie tylko przegrają pieniądze czytając takie głupoty i grając na Napoli ponieważ oni na 100% odpuszczają i skupiają się na Serie A, tak jak by te błazny wiedziały jakie podejście do meczu ma Napoli, każdy może mieć inne zdanie ale po tym jak rzucili się na gościa ( swoją drogą dobre typy ma) który podał jak widać na razie dobry typ po ładnym kursie to trudno się z baranów pokroju bukoviny i innych pseudo znawców nie śmiać, sami z siebie robią pośmiewisko, tyle w temacie.
@kiks nie zamykałeś Ako z awansami ? LAzio ogarnia ????Wszyscy zdrowi w domu? ????
swoje napisałem w dziale LE, że wyśmiewanie się z Baku jest nie poważne.Typować sobie można jak się chce ale to oburzenie jak baku podał typ na Napoli, że ludzie tylko przegrają pieniądze czytając takie głupoty i grając na Napoli ponieważ oni na 100% odpuszczają i skupiają się na Serie A, tak jak by te błazny wiedziały jakie podejście do meczu ma Napoli, każdy może mieć inne zdanie ale po tym jak rzucili się na gościa ( swoją drogą dobre typy ma) który podał jak widać na razie dobry typ po ładnym kursie to trudno się z baranów pokroju bukoviny i innych pseudo znawców nie śmiać, sami z siebie robią pośmiewisko, tyle w temacie.
A ja mam np. bekę z Ciebie, bo nawet słowem się nie odezwałeś w dziale odnośnie typów na Napoli, a teraz jak strzelili bramkę to nagle się obudziłeś. Na forum bukmacherskim bardziej ceni się jednak umiejętność przewidywania, a nie wytykania innym. Inna sprawa, że akurat mimo wyniku koledzy mieli rację, bo kolega "słynie" na forum z takich typów. Zawsze pod prąd, czy jakieś typy w stylu "wygra dokładnie dwiema bramkami" itp. co jest irracjonalne, bo jak pisać analizę i pokazać innym, że akurat dwa gole więcej strzeli drużyna?od początku meczu Napoli jest lepsze, i nawet patrząc na skład widać że traktują to poważnie, a zobacz sobie w dziale Liga Europejska jak idioci zaczęli uświadamiać gościa który podał typ na Napoli, ich jakieś wyimaginowane hiotezy o odpuszczaniu przez Neapol, hehe niezła beka z pajaców.
a co tu podsumowywać ? Może mieli nadzieje że uda się ugrać dobry wynik takim składem ale nie wyszło, więc starają się odrabiać straty w rewanżu, czy Napoli to taka drużyna dla której Liga Europejska nie ma wartości? przecież to nie Barca, Manchester City czy PSG, tylko jakieś tam Napoli które nie ma i nigdy nie miało żadnych sukcesów i które i tak wiecznie będzie za Juventusem ( w tak słabej lidze jak Serie A) i które w Lidze mistrzów nigdy nic nie wygra, więc Liga Europejska jest jak najbardziej na ich poziomie, dlaczego mieliby celowo odpuszczać, dlaczego Lazio nie odpuszcza ? Dlaczego Atalanta nie odpuszcza ? będą bić się z Juve o majstra a i tak to się skończy wygraną Juve, jednak w słabej Serie A to ta drużyna odstaje zdecydowanie, nawet jeśli w tym sezonie tego nie widać.A pierwszy mecz jak podsumujesz?