>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gambit @2,6 STS
cs, Gambit lepiej na Mirage gra po stronie Terro więc spróbuje

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam !
Są jacyś fani tenis ? Interesuje mnie mecz https://www.flashscore.pl/mecz/foE6J6Z3/#szczegoly-meczu
Wynagrodzę reputką ????
Nie radzę ruszać tego meczu bo tu może byc kazdy wynik. Moga byc zacięte 3 sety ale też może byc 1:6 1:6 dla każdej. Obie bija mocno, czasami bez opamiętania. Zalezy która częściej razy trafi w kort to wygra. Minimalnie więcej szans dawałby Osace ale tak jak piszę , jak ktoś się nie chce denerwować niepotrzebnie to lepiej ominąc to spotkanie.

T 41

thomaszc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Adik, co sądzisz o Martererze z Simonem? Niemiec gra co raz lepiej, natomiast Francuz nic ciekawego nie pokazał, jedynie boje się o to, że jednak gra u &#39;siebie&#39;.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Czy ktoś z Was obserwuje mecz drugiej ligi tureckiej w piłce nożnej? Chodzi mi o spotkanie Gaziantepspor - Altinordu. Czy komuś jeszcze śmierdzi to łamakiem? Kurs wyjściowy 1.14 na gości nawet przy sytuacji w tabeli jest trochę dziwny, do tego to Turcja...

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Adik, co sądzisz o Martererze z Simonem? Niemiec gra co raz lepiej, natomiast Francuz nic ciekawego nie pokazał, jedynie boje się o to, że jednak gra u &#39;siebie&#39;.
ciężki mecz do typowania, bo Marterem ostatnio w ładnym stylu wygrał challenger bez straty seta i nie wiadomo jak to się na nim odbije fizycznie. Simon będzie przebijał piłke i może tym Niemca zamęczyć. Simon ostatnio słabo ale może wreszcie sie przbudzi. Widza mi się tu 3 sety a jeżeli chodzi o wygrana to bardziej w kierunku Marterera bym się skłaniał.
Isner narazie cieniutko, ale za to Dynamo jeden set już jest a w drugim z 12:7 na 13:13:mad:

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Jak szukasz dużego Value z dobrym kursem, to Ruud dobra opcja na dziś.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jak szukasz dużego Value z dobrym kursem, to Ruud dobra opcja na dziś.
nie byłbym tego taki pewien, ludzie się tak nim podniecają , bo pokazał się dobrze w zeszłym roku i od razu okrzyknęli go gwiazda kortów ziemnych, ale w tym tak nie zachwyca. Do tego solidny schwarzman. Oczywiście może wygrać bo to sport ale ja bym w to nie wszedł
A Isner po koncertowo zmarnowanych piłkach setowych połamany i raczej o 2:0 można zapomniec. To co chłop wyprawia ostatnio to już nawet śmieszne nie jest.

ilendil 375

ilendil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Isner to przegra. W meczu Sakharov - Arnaboldi over 9.5 gema gram w 2 secie po 1.5. Powinno gładko wejść

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
nie byłbym tego taki pewien, ludzie się tak nim podniecają , bo pokazał się dobrze w zeszłym roku i od razu okrzyknęli go gwiazda kortów ziemnych, ale w tym tak nie zachwyca. Do tego solidny schwarzman. Oczywiście może wygrać bo to sport ale ja bym w to nie wszedł
A Isner po koncertowo zmarnowanych piłkach setowych połamany i raczej o 2:0 można zapomniec. To co chłop wyprawia ostatnio to już nawet śmieszne nie jest.
Widziałem mecze Ruuda i Batmana w tym roku, kurs zdecydowanie pod nazwisko. Ruud jest w stanie to zamknąć nawet w 2 setach. W wymianach świetny, na serwisie przeważa, ale doświadczenie oczywiście po stronie Argentyńczyka. Według mnie warto, solidny kursik.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Tylko wtedy to był inny Bayern, grajcy innym stylem, teraz juz nie osiągaja takich wyników procentowych, choc wszystko możliwe.
To się bierze z tego że Bayern od dłuższego czasu nie gra optymalnym składem.
Rzuć monetą to najlepszy sposób grania tenisa. Tutaj żadna wiedza nie pomoże. Za dużo turniejów w ciągu roku by utrzymana była systematyczność.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
To się bierze z tego że Bayern od dłuższego czasu nie gra optymalnym składem.
to też, ale jest inny trener niż 2 lata czy rok temu na tym etapie. Ancelotti to nie jest to samo co Heynckes. Inna filozofia gry. Ale oczywiście wszystko jest możliwe. Mogą dostać bramke w 5 minucie i będą cisnąć cały mecz. Zobaczymy po meczu. Podałem bo dla mnie linia troche za niska do tego jak gra Besiktas.
lepiej chyba o10,5 w 1 secie po 1,7 niz typowac wygraną bo tak jak pisze psychol można rzucić monetą. Ostatnio Ivo męczył się na serwisie z Harrisonem a połamał go przy pierwszych szansach w setach i wygrał

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
miki19 +8 Punkty (+)
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Ładny kursik był na Garcię -1,5 seta @2,3
za późno włączyłem ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
orientuje się ktoś czy jest jeszcze w nc+ kanał ZDF??
dynamo już płynie, do połowy 2 seta grał wyglądała super i nagle bum, koniec. Zapomniały jak się gra i to nie było w ciągu kilku akcji tylko od stanu 12:7 na 13:13 i później juz tylko traciły.
w 4 secie z 8:6 na 9:15

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Asker 3.20 Norwegia kosz. Czas na przełamanie złej serii. Nie wiem co się z tym zespołem dzieje po 23 wygranych meczach z rzędu trzy porażki.
Ja próbuje bo kurs warty gry. Przed chwilą było nawet powyżej 4

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bunik +9 Punkty
gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Asker 3.20 Norwegia kosz. Czas na przełamanie złej serii. Nie wiem co się z tym zespołem dzieje po 23 wygranych meczach z rzędu trzy porażki.
Ja próbuje bo kurs warty gry. Przed chwilą było nawet powyżej 4
Poprzegladalem troche i wyglada mi to albo na problemy finansowe albo fala kontuzji - 3 kluczowych zawodnikow nie gra i w rotacji maja tylko 7 zawodnikow. W poprzednim meczu tych druzyn kursy byly wystawione 1.01-12.00 na korzysc Asker - wiec musi byc cos nie tak skoro 1.01 teraz mamy 5.50 przedmeczowo.

Status
Zamknięty.