>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
T 41

thomaszc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Verno dla mnie ✅, dobrze, że tak późno zobaczyłem ten typ i już było tylko handi -2,5 po mniejszym kursie. W ostatniej sekundzie bramę na 3:0.

_black_horse_ 883

_black_horse_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja jeszcze zauwazylem ciekawa recz w tenisie jak.jest taki mecz na styku ze graja wyrownani tenisisci i jest 1:1 w setach i buki wystawiaja przed 3 setem kursy na live i np na pinbecie faworytem nie wiadomo dlaczego az takim byl.Istomin bylo na niego 1.6 na troickiego 2.4 zanim zaczeli grac 3 set. To zazwyczaj tak.jest ze w wiekszosci przypadkow wygrywa ten na ktorego byl wyzszy kurs.
byl faworytem wg bukow bo w drugim wygral 6:1 zawsze tak jest jak ktos gladko wygrywa seta

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Verno dla mnie ✅, dobrze, że tak późno zobaczyłem ten typ i już było tylko handi -2,5 po mniejszym kursie. W ostatniej sekundzie bramę na 3:0.
No to chociaż jakoś skorzystałeś ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
thomaszc +10 Punkty
husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
CS: GO
Epsilon wygra druga mapę z Natus Vincere
@3.45 STS
Chłopaki wygrali z Navi na overpassie więc można się pokusić że wygrają teraz na mapie która wybrali czyli cobblestone

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lamey +7 Punkty
tasin81 +5 Punkty
D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
polecam grac 1 seta mahuta bo to co robi bambus jawnie wskazuje ze postanowil oddac wlasnie tego seta

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
polecam grac 1 seta mahuta bo to co robi bambus jawnie wskazuje ze postanowil oddac wlasnie tego seta
szkoda pieniędzy, Mahut jest cieniutki ;)
to WTA z 3:1 na 3:7 ???? w tb

tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Korba że znów dałem się nabrać na te ujowe typy rumuńska piłka ręczna gospodynie grają mecz niedługo w LM i niby miały odpuścić. Tak samo jak ostatnio Vive które przyjechało do Lubina i ich powiozło że chyba do psychologa muszą chodzić szczypiorniści Zagłębia. Tak samo teraz gospodynie Craiova jadą handi -8 goli dramat

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szkoda pieniędzy, Mahut jest cieniutki ;)
to WTA z 3:1 na 3:7 ???? w tb
to nie ulega watpliwosci ze jest mizerny, sam pogralem 2:0 tsonge ale uswiadomilem sobie jak wielki blad zrobilem. Patrzac na 1 seta tsonga moze przy kilku pilkach w tb zagral na 100%.
ogladal ktos wczoraj Melzera z tym fixiarzem?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Korba że znów dałem się nabrać na te ujowe typy rumuńska piłka ręczna gospodynie grają mecz niedługo w LM i niby miały odpuścić. Tak samo jak ostatnio Vive które przyjechało do Lubina i ich powiozło że chyba do psychologa muszą chodzić szczypiorniści Zagłębia. Tak samo teraz gospodynie Craiova jadą handi -8 goli dramat
typ prawidłowy, teraz dopiero drukują jak kurs poszedł znacznie do góry na gości,
w tej lidze to pewnie co drugi mecz jest ustawiony ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I co zrobia drugi raz Bagieta z Mannim tak samo jak Troicki z Istomonem podpucha na Bagiete i potem Mannarino.bierze

T 41

thomaszc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zagrałem 2set na Bagietę, chciałem od razu grać na 3set na Bagietę, ale... ziemniak tj. totolotek jeszcze nie rozliczył tamtego kuponu &lt;3

Status
Zamknięty.