>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Ako: 20.86
Kicker + 2.5 seta @1.72
Osaka @3.15
Hsieh @ 3.85

To są peffki peff
za 450 zł, do zgarnięcia ok.9500 tysi

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Jeszcze takie coś trochę grubiej
dubel
Ako: 3.09
Osaka + 1.5 seta @1.80
Kicker + 2.5 seta @1.72

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
⛔ not even close
Gambit @1.95
NaVi dopóki nie zmienią chociaż Edwarda (bo IGL prawie w każdym teamie odstaje aimowo od reszty) to nie mają czego szukać, ten człowiek lata świetności ma za sobą a dobry rating jest czymś wyjątkowym w jego przypadku
Edward jest w sumie najlepszy, reszta cieniuje

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Wie ktoś czy w Totolotku jak dają bonus 500 zł, to trzeba zagrać za 500 zł czy można to rozbić na mniejsze kupony np. po 25 zł. Bo w regulaminie jest &quot;jasno&quot; napisane - zagraj za kwotę bonusu.
Pytam bo już w którymś bukmacherze było kiedyś, że trzeba było zagrać full na jedną opcję i dopiero wtedy bonus się miało. A jak jest w Totolotku? Z góry dzięki za odpowiedź, reputka poleci.

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Edward jest w sumie najlepszy, reszta cieniuje
W tym meczu może i tak. Ale w tym meczu z NaVi o nikim nie można powiedzieć że jest najlepszy ???? nie wiedzą w ogóle co siędzieje, NaVi jest drużyną która ze wszystkich chyba najbardziej mnie zadziwia podczas pickowania mapy, zawsze biorą na swoją niekorzyść.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Takie cos sobie puszcze, tam lubią rogi nabijac, to może I tym razem ????
Ceara-Guarani
Nautico-America
W obu spotkaniach ,powyzej 9 rożnych.
Aku 2.80

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gambit @1.95
NaVi dopóki nie zmienią chociaż Edwarda (bo IGL prawie w każdym teamie odstaje aimowo od reszty) to nie mają czego szukać, ten człowiek lata świetności ma za sobą a dobry rating jest czymś wyjątkowym w jego przypadku
ez ✅ ubogi map pool, brak pomysłu, komunikacji, plus świetne przygotowanie Gambit.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
blind71 +4 Punkty
quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@6.4 Space Soldiers
To dopiero pistolka i rundy po niej, myślę że warto przy takim kursie spróbować, wcale nie są bez szans. Kurs odzwierciedla ryzyko bym powiedział

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Kerber @1.85
Del Potro @1.75
Safarova +1.5 seta @1.7
Kyrgios/ried +1.5 seta @1.7

pawkuc 150

pawkuc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
✅✅✅
Mam nadzieje ze ktos ze mna pogral. bo forumek w ciemno za realem w okrojonym skladzie. malaga juz ostatnio pokazala fajny basket :p
Taaaaa zwłaszcza w Mediolanie pokazali fajny basket.
Pisałem w dziale, ze Real latwno mieć nie będzie. I dostali w pizde. Doncic chory, starał się i robił ale zabrakło. Mecz ustawiła pierwsza połowa. No i rotacja w Realu ciężko. Jak wróci Ayon, Randolph, Llul to będą nie do zatrzymania ; ) super zawody zagrał Adam; ) a Milan na baskoni, dla mnie to mega niespodzianka. Baskonia z tym trenerem na ławce może namieszać w Eurolidze.
Dziś na noc, albo grubo w Toronto,lub Miami. Oglądałem SAS z Atlanta. Żałośni. Jeśli dalej prezentują taka formę to De rozan i Lowry ich zniszczą. Zreszta w Toronto dobrze trener rotuje. No i u siebie są mocni. W SAS brakuje Leonarda i Gaya. Gasol tragiczny, Mills tez szału nie ma. Parker, broni tak, jakby mu się nie chciało. Jedyne pozytywy to Anderson i Green ale to przebłyski. No a Aldeigde przedstawiać nie trzeba. SAS fatalny bilans na wyjazdach, a AIR Canda to twierdza. Ostatnio troszkę gorzej, ale są mocni u siebie. Albo over 107,5 Toronto po 2,2 w Fortunie, albo -9,5 po 2,52.
Jak nie wjedzie przestaje się udzielać : )

caveman 855

caveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Coś takiego stworzyłem warto ??
Hsieh +5,5 gema
Foginni - Benneteau over 36,5
Zverev - Chung Zverev - 0,5
ako 5,1

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Taaaaa zwłaszcza w Mediolanie pokazali fajny basket.
Pisałem w dziale, ze Real latwno mieć nie będzie. I dostali w pizde. Doncic chory, starał się i robił ale zabrakło. Mecz ustawiła pierwsza połowa. No i rotacja w Realu ciężko. Jak wróci Ayon, Randolph, Llul to będą nie do zatrzymania ; ) super zawody zagrał Adam; ) a Milan na baskoni, dla mnie to mega niespodzianka. Baskonia z tym trenerem na ławce może namieszać w Eurolidze.
Dziś na noc, albo grubo w Toronto,lub Miami. Oglądałem SAS z Atlanta. Żałośni. Jeśli dalej prezentują taka formę to De rozan i Lowry ich zniszczą. Zreszta w Toronto dobrze trener rotuje. No i u siebie są mocni. W SAS brakuje Leonarda i Gaya. Gasol tragiczny, Mills tez szału nie ma. Parker, broni tak, jakby mu się nie chciało. Jedyne pozytywy to Anderson i Green ale to przebłyski. No a Aldeigde przedstawiać nie trzeba. SAS fatalny bilans na wyjazdach, a AIR Canda to twierdza. Ostatnio troszkę gorzej, ale są mocni u siebie. Albo over 107,5 Toronto po 2,2 w Fortunie, albo -9,5 po 2,52.
Jak nie wjedzie przestaje się udzielać : )
Myślałem też nad tym meczem I doszedłem do wniosku,że odpuszczam. Toronto powinno to wygrać, ale SaS zepnie pośladki coŝ czuje.
P..S. Mills ostatnio fajnie pogrywa.

blind71 141

blind71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lauren Davis 1szy set @11

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mrbrightside +4 Punkty (gratulacje tłusty kursik;) tez zwrociłem uwage i zagralem ale po sporo mniejszym kursie:DD)
Status
Zamknięty.