>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jednak Kicker baaam!! nowy mistrz kortow twardych rodzi sie na naszych oczach;) ???? D pokonał Lacko wiec jest lepszy tez od Raonica z pewnoscią

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Kicker znowu to zrobił! hahhaha dwa mecze i kursy pow 4.00 na niego! kosmos

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mi sie wydaje że dziś Muguruza leci, ostatnio miała jakiś uraz i kreczowała. W pierwszym meczu tez nie wyglądała najlepiej dlatego oprócz ako które podałem wcześniej granego grubiej, ostrożniej gram jeszcze Hsieh wygra @5,2 i +1,5 seta @2,59✅
jeden set już jest teraz pora na drugi i mecz

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
betlej +10 Punkty (Hsieh)
adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mi sie wydaje że dziś Muguruza leci, ostatnio miała jakiś uraz i kreczowała. W pierwszym meczu tez nie wyglądała najlepiej dlatego oprócz ako które podałem wcześniej granego grubiej, ostrożniej gram jeszcze Hsieh wygra @5,2 i +1,5 seta @2,59
✅ ✅ ✅ GSM Hsieh jak tylko zobaczyłem tą parę to wiedziałem że pogram na Hsieh, już dawno nie byłem pewien tak typu i przeczucie nie zawiodło,
teraz jeszcze pora na halep i będzie hattrick bitych fawotryek

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Hsieh wygrała ze zdobywczynią Rolanda czy Wimbledonu.
Czy WTA to jeszcze poważne rozgrywki?!
Nie no hahahaha ja nie mam nic do niej, Broń Boże. Chinka z taj pej zagrała najlepiej jak potrafiła, ale to co się dzieje w kobiecym tenisie to jest niepojęte.
Najlepszy obrazek, gdy Hsieh dawała drugi serwis 100km/h, a Muguruza w siatkę albo aut...

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Hsieh wygrała ze zdobywczynią Rolanda czy Wimbledonu.
Czy WTA to jeszcze poważne rozgrywki?!
Nie no hahahaha ja nie mam nic do niej, Broń Boże. Chinka z taj pej zagrała najlepiej jak potrafiła, ale to co się dzieje w kobiecym tenisie to jest niepojęte.
Najlepszy obrazek, gdy Hsieh dawała drugi serwis 100km/h, a Muguruza w siatkę albo aut...
Muguruza od początku sezonu ma problem i słabo wygląda więc dla mnie większa niespodzianka jest porażka konty niż hiszpanki a chinka potrafi przebijać i to dziś wystarczyło na słabo ruszajaca się garbine

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Widać, że Novak ma problemy zdrowotne. Nie wkłada całej siły w uderzenia i La Monf bedzie mógł robić to, co najlepiej umie.

Status
Zamknięty.