>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Anglii over 2.5.Remisem to się nie skończy @2.20
To nie kunktatorskie drużyny z czołówki Premier pokroju MU,Chelsea itd którym remis by wystarczył,a w rewanżu pykneli by przeciwnika.I kasa z biletów też na plus.Taki Brighton i CSP dla nich puchar to moneta i gryzą trawę✅✅ ????

W 82

wilshere

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Pogralem ten typ, ogolnie dobry mecz dla oka, obia zespoly gryza trawe, no i gol taz ladny ;)

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Że nawet over 5,5 nie wszedł... Jeszcze 3 kartki po 32 minutach + ta przepychanka na koniec, gdyby nie gwizdnął przed nią to może i rozdałby jeszcze ze 2 :/ Szkoda strasznie

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja sobie zagrałem coś takiego tylko
Atromitos +0 (DNB)
Rise Nation (CS)
@2.126
✅✅
0-3 i 2-0
Nawet spoko dubel ale ja zamiast Rise w CS gram na Rogue z Ghost. Chociaż obydwa mecze z CS dosyć wyrównane więc radzę uważać. W Rogue przekonuje mnie Hiko i cadian którzy potrafią wziąć ciężar spotkania na siebie natomiast w tym meczu co obstawiłes nie widzę żadnych zawodników-liderow. ale to tylko moja sugestia
No i Rogue dostało oklep. Jednak lepiej wyczułem ^^

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
husarz22 +4 Punkty (Gratulacje :) wkrótce zaczyna się major, zapraszam do sprawdzenia swoich umiejętności w dziale tematycznym CS:GO)
piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Że nawet over 5,5 nie wszedł... Jeszcze 3 kartki po 32 minutach + ta przepychanka na koniec, gdyby nie gwizdnął przed nią to może i rozdałby jeszcze ze 2 :/ Szkoda strasznie
Dokładnie, zagrałem i zaraz poszła trzecia kartka, a potem tyle minut posuchy, były akcje, gdzie kartkę mógł dać, ale właśnie też pomyślałem, że przy tej przepychance by kartki poleciały, ale gwizdnął wcześniej niestety.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
hajs enberg czekamy ???? , godz. 1:30 - 1:45 wstaję i oczekuję Twojej osoby ????
tymczasem Lens over 4.5 @1.73

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Franca,Brazyli,kosz
Mozna zagrac bo dobry kurs juz jest,lapac jak najwiekszy ????
E:bylo 1.7

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
firminio +3 Punkty
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Mistrzu chyba warto dzisiaj cavs po takim kursie?
Raczej miszczu ????
Ja juz pisałem, ze nba to mogę tak rekreacyjnie coś pograć,no bo nie da się,no nie da się wyjsć na tym na plus. Nawet najstarsi indianie tego nie ogarniają ????
Cavs....a myślisz,że będzie im się chciało biegać ? Minesota fajnie pogrywa, szczerze,to ja tego raczej nie zagram..
Raczej nikt Franci pp dobrym kursie nie złapał,a tam cudów nie będzie.

Status
Zamknięty.