>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś oglądał mecz Simona z Cilicem? To Cilic przegrał sobie mecz czy rzeczywiście Simon dobrze grał?
cilic mnostwo prostych bledow, mial duzo sytuacji w ktorych mofl skonczyc ale trafial w siatke, a pozniej juz sie wkurwil i polamal 2x. Nie gralbyn Simona

C 33

chudzieny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cilic mnostwo prostych bledow, mial duzo sytuacji w ktorych mofl skonczyc ale trafial w siatke, a pozniej juz sie wkurwil i polamal 2x. Nie gralbyn Simona
Zagrałem over 22,5 gema, co Ty na to?

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zagrałem over 22,5 gema, co Ty na to?
zalezy czy simon da rade wytrzymac przy swoim serwisie. Wczoraj praktycznie w kazdym gemie musial gonic.. ja w tym meczu nie gram nic bo nie mam zaufania do Andersona. Powodzenia!
gdzie graja Halep z Siniakowa ze nie ma nigdzid streama?

S 431

strike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Andreson z Kukłą i Pairem w pierwszych setach też nie grał zbyt dobrze. Serwis nie siedział. Myślę, że set dla Simona, prawdopodobnie pierwszy jest możliwy.

jamarkus 190

jamarkus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn / Wroclaw
Atletico - Getafe w obydwóch połowach panie bramka 1,8
Macie może jakąś stronkę gdzie rezultaty z danej ligi zobaczę wraz z 1 połowami ?? betexplorer nie ma takiego wyniku

komar2000 234

komar2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kupon nr 2 live
Atletico Madryt - FC Getafe Powyżej 2.5 @2,05
Heilongjiang Dragons @ 1,60 ako. 2,886

Status
Zamknięty.