>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tenis po tak marnym kursie grać? Euro bym na to nie rzucił. Rano pisałem że lepiej over gemowy w tym meczu grać lub handi w stronę Millmana które już weszło
Nie no mordo świruję jastrzębia, to był oczywiście żart. 1.8 pograne w drugim secie na Dimitrova na win 2. set i wychodzę z tego meczu. Rozważałem po dobrze po ponad kursie 2 win Bułgaria, ale wolałem bezpieczniej sam drugi set. Chociaż po takim przegranym tie-breaku Australijczyk już jest odcięty.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Harasta vs Al Yaqazasa
Liczba goli poniżej (14.5) - @2.50 - przy stanie 2:5 w 33&#39;
Nie wiem co tam się odjaniepawla ale 7 bramek do 33. minuty to nie jest częsta sytuacja;)
Mordo 5:18 się skończyło, także na takie przystawki trzeba uważać.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Nie no mordo świruję jastrzębia, to był oczywiście żart. 1.8 pograne w drugim secie na Dimitrova na win 2. set i wychodzę z tego meczu. Rozważałem po dobrze po ponad kursie 2 win Bułgaria, ale wolałem bezpieczniej sam drugi set. Chociaż po takim przegranym tie-breaku Australijczyk już jest odcięty.
Spoko gratz

S 431

strike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kukushin 2gi set @ 2.7
Anderson słabo dziś wygląda, dużo błędów.

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Pobrałem po 2,90, że Kukushkin wygra 2 seta, ale widzę, że Andersonowi zaczął siedzieć serwis...

S 0

szykus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktos moze o co chodzi z tymi limitami trustly? Nieraz dziennie moge zrobic kilka przelewow na duze kwoty i jest w porzadku a nieraz doslownie drugi przelew na smieszne drobne jest blokowany i informacja ze przekroczony limit i pieniadze dopiero jutro?

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktos moze o co chodzi z tymi limitami trustly? Nieraz dziennie moge zrobic kilka przelewow na duze kwoty i jest w porzadku a nieraz doslownie drugi przelew na smieszne drobne jest blokowany i informacja ze przekroczony limit i pieniadze dopiero jutro?
Może chodzi o 24 godziny, wydaje ci się, że następnego dnia nowy dzień, ale de facto trwają te 24 godziny i limit przekroczony.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Al Qadisiya @ 2.17
i BTS w pierwszej połowie @ 1.85

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra Haase się wykłuca, Paire puka po głowie, Holender wylatuje.

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bhambri/Sharan 2,33
Selby 2,23 przy stanie 0:1

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wrong +3 Punkty
Status