>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciul że czwarty mecz w przeciągu sześciu dni, ale rzeczywiście: dawno nie grali ????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Bardziej się opłaca?
Gra na live myśle,że zdecydowanie, problem tylko taki, że nie ma wielu dzikich lig, które ja gram.
P.s ktoś ogląda te chiny,bo widzę,że dają rade, Pargo coś tam gra ?

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Bardziej się opłaca?
Dla mnie giełda to czarna magia ale znajomy już dawno zrezygnował z dobrej pracy w urzędzie i się jej poświęcił. Gra na niemieckiej giełdzie a zameldowany jest w jakimś kraju Ameryki środkowej i nie płaci żadnych podatków od przychodów. Z tego co widzę to gorsze uzależnienie niż bukmacherka ale w porównaniu do bukmacherki w każdym miesiącu przynosi zyski

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie giełda to czarna magia ale znajomy już dawno zrezygnował z dobrej pracy w urzędzie i się jej poświęcił. Gra na niemieckiej giełdzie a zameldowany jest w jakimś kraju Ameryki środkowej i nie płaci żadnych podatków od przychodów. Z tego co widzę to gorsze uzależnienie niż bukmacherka ale w porównaniu do bukmacherki w każdym miesiącu przynosi zyski
Podatki podatkami, ale za co będzie żył na starość.
Ty nie masz zysku na buku?
Paire 2,23 lekko
✅

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Na gieldzie,niestety musisz siedziec przy kompie,przy handlu z tego co mi wiadomo,to liczą się sekundy...
P.S jak te chiny,bo nie ogladam ?

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz Paira z Focusem to jakaś komedia...
Zgadza się, jak to w tenisie, w końcu fucsovics miał kilka piłek meczowych, a w samym tie-breaku 6:4. Ja grałem za drobne to nie miałem sraki i nawet nie chciało mi się kontrowac przy 10.50 na fucso.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Giedła to temat o niebo bardziej skomplikowany niż bukmacherka.
Można inwestować w tematy długoterminowe, wcale nie musi być tak, że liczą się sekundy.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Panowie, tak szczerze, oglądał ktoś z Was spotkanie paire vs fucsovics akcja po akcji i jest w stanie napisać coś logicznego? Ja nie chcę żadnego z nich o nic oskarżać, oglądam tenis koło 20 lat i nie widziałem jeszcze takiej paranoi, zwrotów akcji i braku szacunku do kibica.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Koreańska siatka to jest parodia i zarazem kopalnia złota. W każdym meczu na obie drużyny można łapać kursy w okolicach 3-4 a nawet i wyższe

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, tak szczerze, oglądał ktoś z Was spotkanie paire vs fucsovics akcja po akcji i jest w stanie napisać coś logicznego? Ja nie chcę żadnego z nich o nic oskarżać, oglądam tenis koło 20 lat i nie widziałem jeszcze takiej paranoi, zwrotów akcji i braku szacunku do kibica.
Prawie całego 3. seta oglądałem. Przede wszystkim fucsovics miał spine ciągle o domniemane auty przy serwisach Paire, chociaż niektóre sytuacje też były mu na rękę. Już myślałem, że mentalnie pęknie, ale on dał radę jeszcze przełamać Francuza. W decydujących momentach z dupy zrobił dwa asy z rzędu, a paire dwa podwójne. No i Francuz miał bardzo dobre skróty, dzięki, którym w sumie wygrał, ale kondycyjnie wymiękał, było to widać przed TB. Gdyby przeciwnik zmusił go do większej bieganiny na korcie, to by pewnie wcześniej wymiękł.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
brooklynbounce +10 Punkty
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Giedła to temat o niebo bardziej skomplikowany niż bukmacherka.
Można inwestować w tematy długoterminowe, wcale nie musi być tak, że liczą się sekundy.
Temat dla mnie wciąż obcy.
Jednak z tego co się zdążyłem zorientować, to na początku chcialbym bazowac na handlu I spadkach kursów, a tu trzeba być szybkim I czujnym.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Temat dla mnie wciąż obcy.
Jednak z tego co się zdążyłem zorientować, to na początku chcialbym bazowac na handlu I spadkach kursów, a tu trzeba być szybkim I czujnym.
Widziałem takich cwaniaków w internecie, co podrabiali kupony, co niby wchodzili grubą kasą w jakiś typ, a tak naprawdę chcieli zwiększyć popyt na dany bet, żeby mogli sobie jeszcze przed meczem wycofać kasę i liczyć zysk, a z ludzi się śmiać.

P 10

pk95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co sądzicie o Dodigu z Verdasco przeciwko GGL i Buście?

Status
Zamknięty.