>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Thiem mistrz buahaha, osrany strasznie, a ten jego serwis to zenada, przegrac z 5-3 w gemach i w taju 6-4 , amatorka totalna

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
a sevastova jakby się nie bawiła w janowicza i nie grała w co drugiej akcji skrótu w pół kortu to juz by seta wygrała a nie broniła przed przegraniem meczu

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to nie Thiema wina ze pograło na niego kilka milionow ludzi i teraz nie moze tak łatwo wygrac ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludzie wczoraj wygrali prawei sami faworyci to naturalna kolej rzeczy ze dzisiaj sypną niespodziaanki zawsze tak jest ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
włączyłem mecz konty i fajnie ta amerykanka pogrywa, agresywne płaskie piłki i lewa ręka, dobrze to wygląda

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ludzie wczoraj wygrali prawei sami faworyci to naturalna kolej rzeczy ze dzisiaj sypną niespodziaanki zawsze tak jest ????
nie wiem czy to była ironia ale godzina późna więc moge nie załapac ale porażki georges, bencic, zheng kasatkiny, pavluchenkova i wozniacka która juz była poza turniejem w jeden dzień to dziś powinni faworyci kosic aż miło
lacko przegrał drugi set
Lacko wroci z 2:0?? haha raczej wygra teraz seta
wróci wróci ale do domu pierwszym samolotem
ach pera przełamana szkoda

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem czy to była ironia ale godzina późna więc moge nie załapac ale porażki georges, bencic, zheng kasatkiny, pavluchenkova i wozniacka która juz była poza turniejem w jeden dzień to dziś powinni faworyci kosic aż miło
sorry chodziło mi o meską czesc turnieju wczoraj u pan faktycznie były jakies niespodzianki
ale Tsurenko dała d..py

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
querrey nastepny ... chlop juz dawno mial seta a dalej jeszcze kilka brejkow to wtopi

o jeszcze epiej na tasmie mialem GSW 1 kwarta, mieli 32-38 40 sek przedkoncem i posiadanie, przegrali...

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
A ktoa oglada Big Sama? :eek: co tam sie dzieje, ten wegier taki mocny?
wystarczyło oglądać mastersa w paryżu. styl gry, warunki fizyczne, poruszanie się - idealne na szybkie nawierzchnie.

blind71 141

blind71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wezmę jeszcze Pera 2gi set @4.5
✅
Kolejny naprawdę świetny mecz Bernardy. Przede wszystkim nie przeszkadza jej, jej własny serwis.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sphairstike +1 Punkty (To samo wziąłem, ale póżniej. Korciło mnie na mecz po 4 ale się zawachałem, a Kobta umie się trząść przecież:))
Status
Zamknięty.