>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Kapota? Nie rozumiem. Dopiero trwa pierwsza mapa a do zwycięstwa potrzeba dwóch wygranych map
Ja tez nie rozumiem ???? Kursy zjechaly do 1.3 do 3.3 na Enyoy, nie mam podgladu. To pytam czy wszystko gra :p
Ale w tym csie mozna kursy lapac :O

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Czy kurs 6,0 na Vojvodinę u siebie, byłego uczestnika LM, który ma ciekawe nazwiska w składzie, do tego u siebie jest niepokonany w meczu z Resovią, która ma dar do przegrywania teoretycznie łatwych spotkań to nie za dużo?

19nowik45 1,5K

19nowik45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Czy kurs 6,0 na Vojvodinę u siebie, byłego uczestnika LM, który ma ciekawe nazwiska w składzie, do tego u siebie jest niepokonany w meczu z Resovią, która ma dar do przegrywania teoretycznie łatwych spotkań to nie za dużo?
Mimo, że kurs przedmeczowy wzrósł o ponad złotówkę na Vojvodinę to i tak pograłem ich za 100 xD. Resovia mnie już tyle razy zawiodła, że więcej na nich nie postawię, a tutaj widzę value ???? .

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Mimo, że kurs przedmeczowy wzrósł o ponad złotówkę na Vojvodinę to i tak pograłem ich za 100 xD. Resovia mnie już tyle razy zawiodła, że więcej na nich nie postawię, a tutaj widzę value ???? .
Kursy nie są w złotówkach

caveman 855

caveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Off top. Panowie kojarzycie anglojęzyczną stronę z typami ?? Każdy mógł dać typ na niej część była płatna .... Link mi to niej gdzieś się zapodział.

tomo121 127

tomo121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
TST
Wybaczcie ze tu pisze, ale szukam i nie moge znalezc do jakiego buka oprocz tych z podatkiem i sporting.... mozna wplacac skrillem, bo chyba wszyscy juz to.zablokowali u siebie, dziekuje za idpowiedz

Status
Zamknięty.