blind71
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Ty tak na poważnie ???? Po ile Wy macie lat? Co faworyt ma problemy to wszędzie ustawka, handluję itd. Radzę się przejść lub zająć się innym sportem.Giorgi leci ????
Po wpisach w tym dziale wnioskuję, że sezon tenisowy już rozpoczęty ???? Patrz: Kupił, sprzedał, all in, patologia, wał/y, przekręt, komedia, frajer, czajnik, mafia, wracaj do domu, a żeby Cię... (wstawiamy odpowiednie słowo) i groźby karalne w ilości nielimitowanej ofc ???? itd. itp.
PS Ktoś to powinien spisywać, a potem wydać - byłby bestseller ????
edit Mam tytuł nawet: "Tenis, moje życie, moja pasja - i podtytuł: jeden dzień z życia pewnego forum" ????
Wiesz, ja nie mam nic przeciwko graniu tenisa, ale poczytałem sobie zapis ostatnich stron i nie mogłem się powstrzymać ????Nic na to nie poradzisz. Tutaj sami mistrzunie Wielkich Szlemów się wypowiadają
Taki spostrzegawczy jesteś, a zapomniałeś o najważniejszym! Rakowa kontuzja mózguPo wpisach w tym dziale wnioskuję, że sezon tenisowy już rozpoczęty ???? Patrz: Kupił, sprzedał, all in, patologia, wał/y, przekręt, komedia, frajer, czajnik, mafia, wracaj do domu, a żeby Cię... (wstawiamy odpowiednie słowo) i groźby karalne w ilości nielimitowanej ofc ???? itd. itp.
PS Ktoś to powinien spisywać, a potem wydać - byłby bestseller ????
edit Mam tytuł nawet: "Tenis, moje życie, moja pasja - i podtytuł: jeden dzień z życia pewnego forum" ????
O przepraszam, faktycznie, ale może to i lepiej...Taki spostrzegawczy jesteś, a zapomniałeś o najważniejszym! Rakowa kontuzja mózgu![]()
Paire 3 set -2,5 gema @2,48
Kokkinakis znowu na dzikiej karcie odpadnie w I rundzie? ????
A lekko pogram @5.50