sixeros
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Niby czemu Decin takim faworytem tego meczu? Pytam czysto z ciekawości po przejrzeniu h2h na flashscore. Nie interesuje się Czeską
Niby czemu Decin takim faworytem tego meczu? Pytam czysto z ciekawości po przejrzeniu h2h na flashscore. Nie interesuje się Czeską
Ja tezpytam się dlatego bo cieżko mi coś znależć na jutroNiby czemu Decin takim faworytem tego meczu? Pytam czysto z ciekawości po przejrzeniu h2h na flashscore. Nie interesuje się Czeską
Raczej tak, Miami nic nie wchodzi a Hood rzuca aż miłoco Utah myślicie że dowiezie ?
po 1.18 nie ma co brać a w lokaty nie wierzęRaczej tak, Miami nic nie wchodzi a Hood rzuca aż miło
skoro ciezko cos znaleźć to po co grac na sileJa tezpytam się dlatego bo cieżko mi coś znależć na jutro
odpuszcze kosze i siatki
Dziękuje
Celta - Real / Celta over 1,5
Miami - Utah / under 199,5
AKO: 5,03 w Fortuna
Takie coś próbuję na niedzielny wieczór dla lepszego oglądania![]()
spaprali końcówke aż miło... szkoda...Mam nadzieje że kto miał zamknąć to zamykał a kto myślał o lokacie na Utah nie pograł jej
Tomcio a po co grasz takie niskie kursy po 10 tysiecy, podam Ci grubasa do grania i na kebaba tyz starczy ale wstrzymaj sie chwile heheJa tezpytam się dlatego bo cieżko mi coś znależć na jutro
Nie kombinuje gram kazastan
kalager 1.52
czeska 2
litomovice 1.50
ako -2.28
to puszcze za 300
a za grubasy
over litomovice 4,5 1.48
i 1 tercja 1,5 tak sie zastanawiam
odpuszcze kosze i siatki
Dziękuje
ale bez ferrera dodadtnie na skosnego...
Ja gram w ziemniaku i mi wystarczy wygrać 100zł dziennie niż przegrać bo nic niema pewnego ,jakby było to każdy by wygrywał ,a tak niespodzianki muszą byćTomcio a po co grasz takie niskie kursy po 10 tysiecy, podam Ci grubasa do grania i na kebaba tyz starczy ale wstrzymaj sie chwile hehe
e// ale sie ta operetka wiesza
masz co ze snookera bo ostatnio nic nie sypieszJa gram w ziemniaku i mi wystarczy wygrać 100zł dziennie niż przegrać bo nic niema pewnego ,jakby było to każdy by wygrywał ,a tak niespodzianki muszą być
Dziękuje i Pozdrawiam ???? ????