>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
rafcio_100 1,1K

rafcio_100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Chciałem się pochwalić, all in 60zł -&gt; 1000zł :p

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qwertya +6 Punkty
hajs_enberg +3 Punkty
tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Jakies statystyki o Tomku mozna
To wszystko 1 tercje overki ja po ogladnieciu towarzyskich u 20 towarzyskie wnioskuje z etak się stanie
Szwecja dobra jest i Usa u siebie OSTATNIO SZWECJA dania 13-1 1 tercja 3-0
USA-BIAŁORUS 1 TERCJA 6-0 to niemam żadnych pytań co do tego ,kusi mnie pograć Usa 2,5 i szwecja 2,5 1 tercje ,ale ładne kursy dają na 1,5 to biore
Pozdrawiam

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Te pasy KSW to są chuj warte. Takim pasem to się może Pudzianowski albo Popek podniecać i szczycić, a nie prawdziwy fighter. Każdego z lepszych ciągnie do UFC i prędzej czy później tam wylądują, a KSW zostanie z samymi cyrkowcami i freak-fighterami. Koike lache wyłożył na ten pas i wagi nie zrobił, bo o ile się nie mylę to jego ostatnia walka jaką ma zakontraktowaną dla tego cyrku. UFC już zaciera rączki.

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Te pasy KSW to są chuj warte. Takim pasem to się może Pudzianowski albo Popek podniecać i szczycić, a nie prawdziwy fighter. Każdego z lepszych ciągnie do UFC i prędzej czy później tam wylądują, a KSW zostanie z samymi cyrkowcami i freak-fighterami. Koike lache wyłożył na ten pas i wagi nie zrobił, bo o ile się nie mylę to jego ostatnia walka jaką ma zakontraktowaną dla tego cyrku. UFC już zaciera rączki.
I dał sobie zajebać 40% hajsu, bo lachę wyłożył ????
Skoro to taka chujnia to KSW, to dlaczego tak przeżywasz kto tam walczy? ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Taylor-Pipe u 4.5 seta po 2.1 dalej darty
ja nie ogladam tego cyrku i tez moge napisac, ze to chujnia ????

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
wystarcz zobaczyć jacy pajace tam walczą w tym KSW szkoda komentować a ludzie durni płacą 40zeta za gowno

xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To prawda, ale KSW właśnie żyje z takiego cyrku bo Polakom się to podoba, bardziej niż UFC. Wiesz nie każdy też ogląda walkę jako koneser MMA tylko tak o raz na kilka miesięcy, więc jeżeli chodzi o poziom sportowy to nie ma co porównywać tych organizacji. przykładowo Khalidov, dla niego większość Polaków oglądała KSW, teraz np Popek i tak to jest.

crisronaldo 354

crisronaldo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Pany, macie jeszcze jakiegoś streama do. Ksw prócz tego z jednej strony w tył? No na telefonie mi coś nie chce iść.

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I dał sobie zajebać 40% hajsu, bo lachę wyłożył ????
Skoro to taka chujnia to KSW, to dlaczego tak przeżywasz kto tam walczy? ????
Może dlatego, że gdyby wygrał to musiałby tego pasa bronić i kontrakt by się przedłużył automaczynie? Nie wiem jak skonsturowany był/jest jego kontrakt i czy przedłużyłby się automatycznie na kolejną walkę i obronę tego pasa, ale skoro tej wagi nie zrobił przy swojej ostatniej walce, to chyba można się mniej więcej domyślać ???? 40% wynagrodzenia mu odcięli, no straszne rzeczy... pójdzie do UFC to nawet nie będzie o tym pamiętać. No i na sam koniec - nie przeżywam, po prostu napisałem, że jest to cyrk i nie ma co się szczycić, że jest się mistrzem KSW, gdzie Pudzian jest stawiany wyżej od chociażby Różala i Janikowski z (nazwiskiem) rekordem 2-0 zaraz dostanie title shota ????

xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra póki co plus, czekam na Koike jeszcze i zagram lekko Szymańskiego po @2,25 STS
Wrzosek też szybko się podpala i Roman może to wykorzystać.
⛔ ⛔ Jednak Wrzosek wyższy poziom dla Romka, ale szkoda początek nie był zły

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Może dlatego, że gdyby wygrał to musiałby tego pasa bronić i kontrakt by się przedłużył automaczynie? Nie wiem jak skonsturowany był/jest jego kontrakt i czy przedłużyłby się automatycznie na kolejną walkę i obronę tego pasa, ale skoro tej wagi nie zrobił przy swojej ostatniej walce, to chyba można się mniej więcej domyślać ???? 40% wynagrodzenia mu odcięli, no straszne rzeczy... pójdzie do UFC to nawet nie będzie o tym pamiętać. No i na sam koniec - nie przeżywam, po prostu napisałem, że jest to cyrk i nie ma co się szczycić, że jest się mistrzem KSW, gdzie Pudzian jest stawiany wyżej od chociażby Różala i Janikowski z (nazwiskiem) rekordem 2-0 zaraz dostanie title shota ????
Tak jak Różal bronił pasa ????

witek_1 587

witek_1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
NBA:
San Antonio 1,3
Golden State 1,23
Indiana 1,19
Washington 1,11
AKO 2,11
All In! POLECAM! Jutro będziecie dziękować ;)

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jak Różal bronił pasa ????
Różal przed walką już mówił, że w chuju ma ten pas i nawet jak wygra to go wakuje. Poza tym o ile dobrze pamiętam, to Różal nie miał już kontraktu z KSW i po prostu walczył z walki na walkę, ale co ja Ci będę pisał... jak Ty zaraz znowu coś wynajdziesz i będziesz tak odpisywać w nieskończoność. Bez odbioru.

aikman 460

aikman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O której popek walczy?,bo dosc szwargotu szawbskiego mam wie ktos

Status
Zamknięty.