>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
Fajnie boston oddał prowadzenie. W ostatnich minutach spotkania :/
E: Co tam się działo pod koniec tego spotkania. Jednak win. Niestety nie widziałem tej końcówki nigdzie na streamie, ale cały czas obserwowałem na flashscorze.

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zeby przegrać końcówke z bullsami to trzeba byc niewyobrazalnymi zerami, naprawdę z +8 zrobic -9, no po prostu zera pierwsza klasa...
Utah i Phila takie końcówki, co zmroziły krew w żyłach, bo być takim nieudacznkiem to trzeba naprawdę umieć
Teraz Mavericks pokazuje co potrafi... oby przegrali.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Zeby przegrać końcówke z bullsami to trzeba byc niewyobrazalnymi zerami, naprawdę z +8 zrobic -9, no po prostu zera pierwsza klasa...
Utah i Phila takie końcówki, co zmroziły krew w żyłach, bo być takim nieudacznkiem to trzeba naprawdę umieć
Teraz Mavericks pokazuje co potrafi... oby przegrali.
Nie wiem kto tu jest nieudacznikiem. Oni grają w najlepszej lidze świata a Ty siedzisz przed monitorem i narzekasz.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Pisałem,ze Phila mina, lepszy kurs był na Atlante, trza bylo grać.

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
No jeśli chodzi o Pakistan i Honk Kong to na pewno nie ma co grać, ale to też zależy kto co gra i jaką ma strategię ????
Swoją drogą nie mogę już się doczekać AO czuję, że przyszłym roku to będzie żyła złota :cool:
Wiesz co. Ja przyjalem najbardziej lamerska stategie :p
Sprawdzam na Sofascore jaki byl procent stawianych zakladow na dana strone i po wpuszczonym pierwszym secie, gram na faworyta z fajnym kursem. Nie podaje tutaj tego, bo kazdy zaklad to dla mnie zagadka, a nie jakis pewny typ, ale na razie wchodzi calkiem sprawnie.
Strategia spolecznej slusznosci to nie jest dobra droga, ale kilka kroczkow czasem warto postawic w ich strone

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Tak tylko, że po pierwsze siedząc na prywatnym w przeglarce mogę co chwilę sobie kliknąć kto wygra ???? a po drugie czasami jest rozkład 20 do 80 np. a faworytem jest i tak ten co ma 20
SSpoleczna slusznosc to zawsze czarne i czerwone, ale znudzila mi sie ruletka

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Ruletka fajna sprawa ???? Pamiętam jak w bahu x lat temu z 3,5zł zrobiłem 250pln ????
Ja pamietam jak wrocilem z imprezy i puszczalem po 200 i zrobilem z 900 na 1600, a rano nie mialem nic.
Podwojny kac mnie czegos nauczyl i teraz gram tylko pakistanski tenis :V

Status
Zamknięty.