>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
S 135

seba96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Holenderki dają czadu. 15 minut bez bramki, a pewnie i tak wygrają ???? Kobiety...

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj pisałem. Jak ktoś chce zarabiać na bukmacherce to niech przestanie grać kopaną.
A co mam grać?Krykieta? Piłka to przekręty ,a zresztą pokaż mi teraz dyscyplinę w której jest krystalicznie? ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co mam grać?Krykieta? Piłka to przekręty ,a zresztą pokaż mi teraz dyscyplinę w której jest krystalicznie? ????
graj wyscigi konne , walki kogutow , kobiet w kisielu ????

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Największe zarobki:
1. Ręczna
2. Kosz
3. Siatka
Przecież w piłce nożnej zawodnik dostaje czerwoną kartkę i 95% zakładów leży bo malo który zespół potrafi grać w osłabieniu. Poza tym nie ma innej dyscypliny niż piłka gdzie dogi wychodzą na mecz bez respektu. Bo faworyci muszą a oni tylko mogą. Jeden przypadkowo strzelony gol i połowa zakładów leży. W koszu ręcznej czy siatce tego nie ma bo nawet jak ktoś odskoczy to w moment można zniwelować stratę (patrz dzisiaj Flensburg)

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
graj wyscigi konne , walki kogutow , kobiet w kisielu ????
Koń też nie zawsze dobrze zezre i potem ma problem z dotarciem do mety,koguty odpadają a co do kobiet to bez komentarza ????
Największe zarobki:
1. Ręczna
2. Kosz
3. Siatka
Pewnie tak ,ale niestety marne pojęcie mam o tych sportach.

p-z. 353

p-z.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie mecz Bournemouht - Liverpool spodziewam się sporo rożnych, jak myślicie?

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czemu wszyscy idą w over 2,5/3,5 w meczu Atalanta vs Lazio o 20:30 ? nie gra Immobille itp. czemu ma byc to otwarte spotkanie ? ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Największe zarobki:
1. Ręczna
2. Kosz
3. Siatka
Przecież w piłce nożnej zawodnik dostaje czerwoną kartkę i 95% zakładów leży bo malo który zespół potrafi grać w osłabieniu. Poza tym nie ma innej dyscypliny niż piłka gdzie dogi wychodzą na mecz bez respektu. Bo faworyci muszą a oni tylko mogą. Jeden przypadkowo strzelony gol i połowa zakładów leży. W koszu ręcznej czy siatce tego nie ma bo nawet jak ktoś odskoczy to w moment można zniwelować stratę (patrz dzisiaj Flensburg)
XDDDDD
This nigga is trippin

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
graj Januszowe typy, dzisiaj ładnie wchodzą ????

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Lech 2
Juve 2
Over w Hanowerze już dawno ????:cool:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bartipsk +3 Punkty (dzięki Mordo zasugerowałem się Tobą dołożyłem swoje i jest tripel morderca za 620funtów Man Utd, Ajax, Juve ! można świętować)
Status
Zamknięty.