>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Seoul z +14 oczywiście przegra 4 kwarte z kretesem i pewnie mecz. Skośne pizdy. Ja nie wiem już czy oni to robią celowo ?

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tomcio, Seul na szczęście ogarnął się w końcówce ale ta liga koreańska to mnie kiedyś o zawał przyprawi

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Dziękuje a mnie Szwecja wykorkuje dzisiaj i będzie tyle ,coś nie potrzebnie to dałem ,trudno już się nie wnerwiam szkoda zdrowia
Powodzenia życzę i dużo wygranych
Rosja 1
dawos 4,5 i te po hokeju pójdze zagrać do fortuny za ostatnią kase

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Tomcio, Seul na szczęście ogarnął się w końcówce ale ta liga koreańska to mnie kiedyś o zawał przyprawi
To z Tobą wszystko ok ? Grasz takie dziadostwo i potem płaczesz jak nie idzie. W ogóle masz jakieś pojęcie o tej lidze? Potrafiłbyś wymienić po jednym czołowym zawodniku w każdej drużynie?

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To z Tobą wszystko ok ? Grasz takie dziadostwo i potem płaczesz jak nie idzie. W ogóle masz jakieś pojęcie o tej lidze? Potrafiłbyś wymienić po jednym czołowym zawodniku w każdej drużynie?
tak, wymienie. Obserwuje 3 lata tą ligę. Jednak końcówek nie ogarniam

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
piotrex007 +13 Punkty (Dziękuję za zwrócenie uwagi na ten mecz, ostatnio Japonia ratowała over, bo do 84' było 0:0, ale ogarnęli, teraz z kolei szybko strzelili ;))
B 91

brajan82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Japonia-Korea o3,5 HT były lekkie zmiany kursu, zatwierdzałem kilka razy, w międzyczasie padł gol i w tym samym oknie zatwierdziło o4,5 HT.
Japonia-Korea o3,5 HT były lekkie zmiany kursu, zatwierdzałem kilka razy, w międzyczasie padł gol i w tym samym oknie zatwierdziło o4,5 HT.
Minus

Status
Zamknięty.