>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szukam w grze wysokich kursow.Na malizne pokroju 1.5 po prostu gra mi sie nie oplaca.Podkreslam MI,bo reszta niech gra jak uwaza.W statsy nie patrze bo nic dla mnie nie mowia( stayustyki niengraja)Pozdro

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Szukam w grze wysokich kursow.Na malizne pokroju 1.5 po prostu gra mi sie nie oplaca.Podkreslam MI,bo reszta niech gra jak uwaza.W statsy nie patrze bo nic dla mnie nie mowia( stayustyki niengraja)Pozdro
Ok rozumiem, już 1:1, jeszcze jedna ????

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
za 300 ostatnie z konta patriotycznie na polki 2.95 sts co wy na to..nie ogladalem zadnego meczu ale duzo czytam jak nasza bramkarka mozna w nia wierzyc ? potrafimy ofensywnie grac ? wygrana wegierek z argentyna 33 17 czy cos czy to powod aby sie bac ? mialem zasade ze nigdy przeciw polakom polkom ani na nie ale mś chyba sprobuje

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zagralem za 150 przedzial 53-55 kurs 5.70 i 56-58 kurs 6.70 tez za 150 ale widze ze grubo bedzie

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
He he punkty jakies Fortuna daje (promocja live zaklady mikolajkowe) tylko nie wiem czy za dzis czy za wczoraj ???? ?Pkt wplynely na konto a o promo nic nie czytalem ????

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
He he punkty jakies Fortuna daje (promocja live zaklady mikolajkowe) tylko nie wiem czy za dzis czy za wczoraj ???? ?Pkt wplynely na konto a o promo nic nie czytalem ????
Wczoraj jak się zagrało za minimum 10zł na live, to dziś przyznawali 1400pkt, czyli równowartość tych 10zł ;) Ja nawet dostałem smsa o tym, że przyznali punkty za akcję mikołajkową ????

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grał ktoś Novosibirsk w Sportingbull i rozliczyli wam już na plus ? ???? Ja już drugi raz tak mam u nich, że mecz się jeszcze nie skończył, ktoś wygrywa zdecydowanie a oni rozliczają hehe

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj jak się zagrało za minimum 10zł na live, to dziś przyznawali 1400pkt, czyli równowartość tych 10zł ;) Ja nawet dostałem smsa o tym, że przyznali punkty za akcję mikołajkową ????
Aha.Dzieki za info,bo szczerze mowiac nie wiedzialem ze cos takiego organizuja.

Status
Zamknięty.