>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
ziomeczek9393 3,9K

ziomeczek9393

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
jak ten mecz bedzie tak wygladal to Sydney samo zrobi tego overa, chociaz poczatek meczu pokazal ze Adelaide tez stac na bramke w tym meczu

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
jak ten mecz bedzie tak wygladal to Sydney samo zrobi tego overa, chociaz poczatek meczu pokazal ze Adelaide tez stac na bramke w tym meczu
Po 1 poł. jest 1-0 więc mój głupi pomysł na live przy tym wyniku wydawał się nie taki znowu zły. Od razu prostuję. Jak dla mnie (po tym co widziałem) mogło być i 3-0. Sydney przeważa i ma sytuacje. Redsi pod koniec trochę się ruszyli. Zobaczymy co się będzie działo w 2 poł.
edit live
Gra się wyrównała i 1-1. Dodatkowo zszedł Ninkovic.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie jest jakaś TV internetowa z canalami sportowymi gdzie zaplace metoda paypal?

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
over rozliczam już na minus. Jak padnie jeszcze jedna bramka to będzie już sukces. Jednak trzeba było zaufać h2h

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Strzelili 1 to pojde za ciosem
Adelaide over 1.5
@4.65 sts
Jak się bawić, to się bawić. Finał pucharu, w takich meczach wszystko jest możliwe ????
Dam dla sportu x po 1,50 ???? za garść centów ofc...
edit live Izzo jak w transie wybronił &quot;główkę&quot;, znowu bym się błyskawicznie na live ośmieszył ????
edit Szczęśliwie ale 1-1 i ✅

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Strzelili 1 to pojde za ciosem
Adelaide over 1.5
@4.65 sts
⛔⛔
W dogrywce cos strzela;)
Jak się bawić, to się bawić. Finał pucharu, w takich meczach wszystko jest możliwe ????
Dam dla sportu x po 1,50 ???? za garść centów ofc...
edit live Izzo jak w transie wybronił &quot;główkę&quot;, znowu bym się błyskawicznie na live ośmieszył ????
No to masz juz 2 garscie ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
⛔⛔
W dogrywce cos strzela;)
No to masz juz 2 garscie ????
Nie do końca, na początku jedną wyrzuciłem w piach ???? Wracając do meczu to może będą też karne (?) i Redsi dzięki Izzo zdobędą po raz 2 (edit wróć) ten Puchar. To by była historia.
edit No nie było epicko (nie doszło do karnych), w dogrywce Bobo (po asyście Mierzeja) strzela na 2-1, Sydney zdobywa puchar FFA! Blue Sky pierwszy raz zdobywają to trofeum!

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie do końca, na początku jedną wyrzuciłem w piach ???? Wracając do meczu to może będą też karne (?) i Redsi dzięki Izzo zdobędą po raz 2 (edit wróć) ten Puchar. To by była historia.
Mysle ze rozstrzygnie sie mecz bez karnych.Karne to loteria
W dogrywce over 0.5
@ 1.8 sts (fortuna spi i nie ma zakladow)

Status
Zamknięty.