>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WROCLAW
Zawiercie kurs 2,2@ naprawde warto warszawianie rozbici w 4 secie w dodatku zawierciu ppmoga kibice

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Zerkam sobie na meczyk Austria Wiedeń vs Admira. Akurat jest przerwa. Wynik ht 0-1, a w pierwszych 45 min. mogło paść ze 6 goli ???? Poziom skuteczności jak czasami na Antypodach. Wobec tego tylko za garść centów po kursie 1,55 pobieram over 2,5 ✅w tym spotkaniu.
PS Co tam się wyrabiało. Admira 3 razy wybijała piłkę ze swojej bramki, bramkarz &quot;odbijał&quot; z linii, Austria nie lepsza, raz z linii, raz piłka obok słupka, raz bramkarz ratował im d..ę. Takie cyrki, oba zespoły bardzo młodzieżowym składem i to jest m. in. powód takich akcji.
edit. Szybko poszło 67 min. a już 2-2. Wyrabiają normę chłopaki ponad miarę ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gaara88 +5 Punkty
lucaspl +5 Punkty
chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pamietajcie o dzisiejszej promocji na Real, darmowa kasa, u mnie na buku za zwyciestwo krolewskich 2.40 (sick!)

typer36 437

typer36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cala Polska
Jakość gry Lecha to jest dosłownie koszmar. Już pomijam wyniki, ale ta zgraja nie ma kompletnie pomysłu jak rozegrać piłkę. Biegają bez celu, przyjęcia nie ma a jak się uda to nie ma do kogo podać bo albo drugi dopiero dobiega albo nie rozumie że trzeba się pokazać. Co drugie podanie niedokładne, dośrodkowania do nikogo, na zamknięciu też nikogo nie ma. W środku walka walka i dwa rodzaje zabawy: bilard albo konkurs kto wyżej kopnie. Zespół na eksport? Straszne

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i kibel Lech nie potrafi wygrać z Sandecją masakra ???? dobrze że pograłem kontry na remis na początku meczu i w czasie więc delikatnie do przodu
bylo wyplacac 50, obstawianie polskiej ligi to jak gra w totka

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pamietajcie o dzisiejszej promocji na Real, darmowa kasa, u mnie na buku za zwyciestwo krolewskich 2.40 (sick!)
Atletico jeszcze nie przegrało. Nawet z Barcą, zobaczymy. Sam nie wiem, czy to grać. Poczekam na mecz, bo zamierzam oglądać w TV. Na lapku będzie leciało Napoli-Milan ????

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Atletico jeszcze nie przegrało. Nawet z Barcą, zobaczymy. Sam nie wiem, czy to grać. Poczekam na mecz, bo zamierzam oglądać w TV. Na lapku będzie leciało Napoli-Milan ????
od rana mam czucie ze dzis ta seria Atleti sie skonczy a Real musi wygrywac przy grze Blaugrany, jak sie boisz to graj x2

duo 303

duo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postawiłbym Dimitrova ale przydałoby się coś jeszcze do dubla, jakieś propozycje?

Status
Zamknięty.