vinchenso
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
delprzeciez Tomciomen mowil , ze gra w rublach -- 15000 rubli = 912 zl
delprzeciez Tomciomen mowil , ze gra w rublach -- 15000 rubli = 912 zl
24.11.17 21:51 Zakład Pojedyncza Kwota: 15000
możliwa wygrana 38250.00
data wydarzenia wydarzenie zakład kurs wynik
24.11.17 22:30 Gornik Zabrze - Jagiellonia Bialystok 1 2.55
Jedziemy z górniku!!!!
Ogolnie zauwazyłem już dawno ze trzeba stawiać typy intuicyjnie. Analizy nie mają sensu a jak masówka idzie na jakiś typ to już wogóle grać trzeba odwrotnie ale to nie tyczy sie tylko kosza ale i innych sportów tak więc ludzie nie grajcie tego co tu piszą tylko zaufajcie swojej intuicji ????Cuda będą dzis w NBA, black frajdej,wszyscy czarni, zolą oliwe dziś ????
Dokladnie tak, o ile inne ligi w kosza, mozna sobie analizowac,o tyle NBA,to strata czasu, intuicja+szczescie+wysoki kurs przepis na zarabianie w nba.Ogolnie zauwazyłem już dawno ze trzeba stawiać typy intuicyjnie. Analizy nie mają sensu a jak masówka idzie na jakiś typ to już wogóle grać trzeba odwrotnie ale to nie tyczy sie tylko kosza ale i innych sportów tak więc ludzie nie grajcie tego co tu piszą tylko zaufajcie swojej intuicji ????
z czego jak ty na minusie jestesChciałbym zacząć udzielać forumowych pożyczek na % tutaj jeśli Administracja forum jest chętna do nawiązania współpracy proszę o kontakt na PW
Nie wiem czy coś głupszego przeczytam w tym roku, bez obrazy.Chciałbym zacząć udzielać forumowych pożyczek na % tutaj jeśli Administracja forum jest chętna do nawiązania współpracy proszę o kontakt na PW
Przecież może pożyczać jako osoba fizyczna.Nie wiem czy coś głupszego przeczytam w tym roku, bez obrazy.
Jako osoba fizyczna chcesz pożyczać?
A gdzie ja napisałem że nie może?Przecież może pożyczać jako osoba fizyczna.