>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
sebolo 207

sebolo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Swansea dzisiaj robi przełamanie po porażkach na wyjazdach. Nie mieli kiedy w dupe jeża ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sędziowie w Hiszpanii to kpina jakich mało ???? gra Malagi zresztą też ???? a taka masówka poszła na nich ????

C 33

chudzieny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sędziowie w Hiszpanii to kpina jakich mało ???? gra Malagi zresztą też ???? a taka masówka poszła na nich ????
No ja to od początku nie wiedziałem co ludzie w tym becie widzą...

sebolo 207

sebolo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Rooney król. Ciekawe jaki byłby kurs na to, że Rooney nie strzeli karnego ????

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obserwuję kursy i prawdopodobieństwo ich trafienia.Np.Na Everton w pre kursy były około 1.7 z haczykiem na gołą 1.Btts był tak jak postawiłem.Przypadkowa bramka strzelona przez gości w 90 min jest mozliwa.A żeby wygrać mecz trzeba atakować, i przypadki się zdarzają.Kontra, jakiś karny itp.Kazdy sposób jest dobry.Nie szukam ani poklasku,ani nie mam zamiaru się wymadrzac.Niech każdy wygrywa i będzie ok.Tego życzę wszystkim. ????

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obserwuję kursy i prawdopodobieństwo ich trafienia.Np.Na Everton w pre kursy były około 1.7 z haczykiem na gołą 1.Btts był tak jak postawiłem.Przypadkowa bramka strzelona przez gości w 90 min jest mozliwa.A żeby wygrać mecz trzeba atakować, i przypadki się zdarzają.Kontra, jakiś karny itp.Kazdy sposób jest dobry.Nie szukam ani poklasku,ani nie mam zamiaru się wymadrzac.Niech każdy wygrywa i będzie ok.Tego życzę wszystkim. ????
Najlepiej to oglądać jednak, wiadomo jakie składy itd ;)

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
gracie marka webstera z tym Azjata? trochę cyrki się w jego meczu działy rundzie wstępnej i nie dali jakiegoś 1.10 a 1.25 buki na Marka więc bym wchodził tylko że ostatnio porażki ale to i tak dwie półki wyżej niż ten noname

Status
Zamknięty.