>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Siedzisz więcej w koszu niż ja ;) Wiem, że ciągnie, ale bez przesady, żeby wszystko on rzucał ????
Jak Malaga pójdzie z nimi na wymiane, to przegra,bo ofensywnie to nie mają czego szukac.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak Malaga pójdzie z nimi na wymiane, to przegra,bo ofensywnie to nie mają czego szukac.
Mimo wszystko wg mnie to ruletka. Chimki dużo za 3 rzucają, ale raz siądzie a raz nie ;) Wypłacam jak będę miał okazję. Ciągle brakuje 2 pkt i będę mógł pewnie ????
Zamiast +5 jest -1 ???? o tym właśnie mówię ;)

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
fener sprzedał mecz, kto ogląda końcówke ten wie hehe. Czarny fajnie sfaulował ????

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Lazio dobry skład w Coppa. Ciro Immobile, których w normalnych okolicznościach na pewno by dzisiaj nie zagrał tak z powodu zawieszenia na ligę dzisiaj od pierwszej minuty. Do tego jest Milinković-Savić, Leiva czy wracający do zdrowa i grania Felipe Anderson. Spodziewałem się słabszego składu.
Cittaddela z kolei mieszany skład, ale bliżej do rezerwowego jak podstawy. Rodzynki w postaci debiutu 19lataka w ataku, albo łepka co jest dzisiaj kapitanem w ogóle bez grania w lidze.
Lazio do ht
Lazio -1,5 ft

Jak tylko trochę na live urośnie to do grania spokojnie, kto dobrze złapie to jego.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
uzytkownik-148179 +2 Punkty
rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Juantorena w pojedynkę praktycznie wygrywa Lube mecz. Jak zejdzie, można iść w Persów.

Status
Zamknięty.