>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prowadzili 5 pkt i Satoransky nie rzucił 2 wolnych, a za chwilę Rivers rzucił trójkę jaką się trafia 1x20 i się posypało... no i sędziowie jeszcze odwalili na sam koniec odwalili numer i tyle w temacie ????
Koniec meczu?

airkordan23 118

airkordan23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ke3n / 3City
To co GBP miało szczęścia to xD z piekła do nieba. Najpierw niekompletne podanie Browns, potem punt return, TD na 17s przed końcem meczu na OT. No a w dogrywce co Kizer posłał w panice farfocla ????

T 41

thomaszc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w miare dobrze. szansa na dodatnie handi jest, problem jak Toronto zaczyna 3kami sypać
Chodzi mi po głowie over 204.5 i głównie mi chodzi o formę rzutową Kings bo wiem, że Raps swoje rzucą.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
troche nie forum na takie pytania, ale czy zastanawialiscie sie nad wiara w Boga czy w wyzsza instancje? sokoro bogate rodziny bawia sie w czarna zabawe, a mysle, ze wiedza wiecej od przecietnego czlowieka, to pytanie brzmi, kto ma racje czy ten ktory sie boi, w koncu wielcy wiedza wiecy od szarego czlowieka, bez hejtow ale glupiego pytania chyba nie zadalem ???? bo tak wogole to gram na Raptors, ze wygra

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Czy ktoś zna się na ziemniaku typu STS?
Mianowicie https://www.sts.pl/pl/user/?action=show-ticket-detail&amp;amp;id=313441799016260701&amp;amp;live=&amp;amp;ajaxCall=1&amp;amp;ticket_index=1&amp;amp;fullticket=1
Byłem święcie przekonany, że handicap jest razem z dogrywką, w ABC gracza nie ma żadnego zapisku handicapie w futbolu amerykańskim.
Czy jest jakaś szansa na wygraną kuponu?
Handicapy obowiązują tylko w regulaminowym czasie gry. Tak jest u każdego buka i w każdej dyscyplinie sportu

Status
Zamknięty.