arces1992
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Była powtórzona? Bo widziałem jak BB rzucił ale review zrobili i już dalej nie oglądałem ????Gortat rzucal na winnera. A to dobry zart![]()
Chcieli grac znowu do Beala ale go odcieli to Satoransky musial do kogos podac bo by byl blad 5 sekund.Do Gortata podanie na 1sec do konca????
Dzięki za zwrocenie uwagi, w 77 minucie pobralem over 13 po kursie 3,80Barcelona SC i over 2,5
Kursy na kolejne rogi w meczu Toronto FC po 1.66, darmowe pieniądze xD,
no akurat bramkę strzelili to już nie takie darmowe, ale po 2.04 valju
Graty!!Mówiłem grać![]()
Ja natomiast nie doczekalem sie odpowiedzi ???? ????to zapytam ostatni raz:
Teraz najlepsza pora grac Clippers @ 2.20? ????
Pisałem Ci, że jak lubisz czarne/czerwone to możesz próbować ????Ja natomiast nie doczekalem sie odpowiedzi ???? ????
Przeciez mecz dopiero co sie zaczal takze o co kaman? ????Czemu Miami było przed meczem faworytem z Nets? Nie rozumiem tych kursów, o co come on?
bo Miami jest zwyczajnie lepsza druzyna, a graja w Mexico City takze nie ma przewagi parkietuCzemu Miami było przed meczem faworytem z Nets? Nie rozumiem tych kursów, o co come on?
a Memphis ostatnio u siebie 1-9 ???? i tez patologia w tym sezonie bez Conleya, Oklahoma musi cos zaczac wygrywac bo poki co sa poza PO, jak nie z takimi Memphis to z kim, Westbrozy powinien ogarnacmoze Memphis warto dac? 2.92 wyglada zachecajaco a ta patologia z Oklahomy 8 porazek na wyjezdzie pod rzad.