>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Górnik DNB @3,15 LVBET

To dzisiaj jeszcze spróbuję Górnik, 1 połowa ciekawa Górnik mnóstwo spalonych ale myślę że można spróbować bo tu mecz może pójsc w 2 strony

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nigdy wiecej tej ciapatej ligi, Lyon wygladal dzis jakby nie chciał wygrać tego meczu, jakby nie chcialo im sie grac, jedynie Bertrand Traore mial ochote do gry, po wejsciu na boisko, lepsze mecze to widziałem w naszej ekstraklapie, a francuska to niby 4 -5 liga w europie, tam tylko Psg i monaco prezentuje poziom,

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja juz dawno mialem odpuscic Francje ale czlowieka zawsze diabel podkusi i teraz nie wiem czy stopowac czy szukac odkucia wieczornego...
co myslicie o Inter + Villareal x2 ? ma szanse bytu? wogole mnie ta hiszpanska odpycha strasznie ostatnio

anoseven 335

anoseven

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Goffin przegra gem serwisy - NIE @25.0 Fortuna
Jak się bawić to się bawić. Typ ma małe szanse na wejście ale wchodzi nawet w przypadku 2:0 dla Dimitrowa :p

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Faze -1.5 @1.6
Faze -2.5 @2.97
Faze -3.5 1mapa, 2mapa, 3mapa @1.85
Daję już póki kursy nie spadną, bo i tak już od rana trochę pospadały. REZ dzień konia miał wczoraj, dziś już nie sądzę że powtórka będzie, no i Faze - u nich wszystko chodzi jak trzeba. Myślę że spokojnie biorą to 3;0 może 3;1.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Wydaje mi się, że ten kurs 3,20 na Goffina to jakieś nieporozumienie.
Będę wdzięczny za dobrej jakości stream do tego meczu ...

caveman 855

caveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nole +5 Punkty (Dziękuję :))
contowsky 287

contowsky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja juz dawno mialem odpuscic Francje ale czlowieka zawsze diabel podkusi i teraz nie wiem czy stopowac czy szukac odkucia wieczornego...
co myslicie o Inter + Villareal x2 ? ma szanse bytu? wogole mnie ta hiszpanska odpycha strasznie ostatnio
Spróbuj Inter + Bilbao - Villarreal obie strzelą. Mnie natomiast nie do końca przekonuje Inter ale chyba się skuszę.

wp76 911

wp76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wydaje mi się, że ten kurs 3,20 na Goffina to jakieś nieporozumienie.
Będę wdzięczny za dobrej jakości stream do tego meczu ...
połamał już w 1 gemie

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spróbuj Inter + Bilbao - Villarreal obie strzelą. Mnie natomiast nie do końca przekonuje Inter ale chyba się skuszę.
Bilbao jest cienkie ogolnie w tym sezonie ale po tych ostatnich porazkach to fakt powinni strzelic bramke u siebie choc a Villareal gol to formalnosc imo takze w sumie moze sie skusze bo zaklad 3drogowy to moze byc strzal w stope, Inter u siebie machnie Atalante, sa mocni naprawde powinni ich zrobic bo Bergamo ma zadyszke ale po dzisiejszych wynikach to juz sam nie wiem co myslec ludzie

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To bylo wiadome ze bez jaj sie nie obejdzie w finale patrzac na polfinaly i na dzien dobry 3 przełamania

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
To bylo wiadome ze bez jaj sie nie obejdzie w finale patrzac na polfinaly i na dzien dobry 3 przełamania
Dziwne, że ktoś w ogóle obstawił taki mecz.
E: Kto tu wczoraj Bayern w kosza polecał?

contowsky 287

contowsky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bilbao jest cienkie ogolnie w tym sezonie ale po tych ostatnich porazkach to fakt powinni strzelic bramke u siebie choc a Villareal gol to formalnosc imo takze w sumie moze sie skusze bo zaklad 3drogowy to moze byc strzal w stope, Inter u siebie machnie Atalante, sa mocni naprawde powinni ich zrobic bo Bergamo ma zadyszke ale po dzisiejszych wynikach to juz sam nie wiem co myslec ludzie
Ja na wieczór postawiłem 2 kupony:
Pierwszy to Inter + Boca Juniors czyste wygrane.
A drugi to Boston River - Defensor X2 + Bordeaux - Marsylia X2 + Bilbao - Villarreal remis
Pierwszy za normalną stawkę, drugi za połowę.

Status
Zamknięty.