>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj chyba najbezpieczniej wjechac Liverpool United Bayern i PSG ako 2.50 powinno grubo siasc
chociaz po tym co odjebalo wczoraj Monaco a potem Portland to jest szopka betlejemska

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzisiaj chyba najbezpieczniej wjechac Liverpool United Bayern i PSG ako 2.50 powinno grubo siasc
chociaz po tym co odjebalo wczoraj Monaco a potem Portland to jest szopka betlejemska
Te wszystkie druzyny graja Lige Mistrzow we wt i sr.Szkoda ruszac

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tottenham DNB
@2 bet563
Kane strzeli ⚽
@1.90 betfair
Po Price Rushu wleciał mi kursik 2.40 na to, więc jazda :eek:

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BTTS w derbach Londynu + Burnley 1X
@1.95 - grubas !
Jako 13-stoletni kibic Liverpoolu odradzam dzisiaj grac na LFC po smiesznym kursie. Jesli znajde 20 min to napisze analize w dziale. Pozdro!

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i to ma byc ten glowny argument dlaczego nie warto gracc na faworytow w ligach? bo liga mistrzow na tygodniu? parsklem smiechem,czyli wedlug ciebie odpuszcza lige bo liga mistrzow i chuj z krajowym podworkiem, wybacz ale brak sensu w tym co piszesz, ja ruszam i polecam a co do Liverpoolu wygraja dzis z pewnoscia, swieci slabi nie sa ale jednak ofensywa i wlasne boisko przewazy, z fartem

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Praktycznie tylko Liverpool nie ma awansu, więc nie wiem czemu mieliby się skupić na LM. Bayern i PSG już pewni awansu, Utd brakuje 1 pkt o ile dobrze widziałem, więc to nie jest dobry argument, chociaż po takich kursach to trochę loteria brać.

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obrona Liverpoolu to frajerzy i to wiadomo nie od dziś. Do tego w meczu z Soton nie zagra Matip i jako dwóch ŚO ma grać Lovren i Klanavan, więc... powodzenia ???? Jak dla mnie nie opłaca się tego brać po ~1.40, gdzie jako dwóch ŚO wychodzi taka para asów. Za 3 dni ważny mecz z Sevilla, ale to i tak nie ma tutaj nic do rzeczy, bo tak czy siak Klopp w jednym i drugim meczu wystawi najmocniejszy skład. No i na sam koniec fakt, że Liverpoolowi nie po drodze w meczach z Southampton, co idealnie pokazują ostatnie wyniki.

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Praktycznie tylko Liverpool nie ma awansu, więc nie wiem czemu mieliby się skupić na LM. Bayern i PSG już pewni awansu, Utd brakuje 1 pkt o ile dobrze widziałem, więc to nie jest dobry argument, chociaż po takich kursach to trochę loteria brać.
niektorzy za duzo sie ekstraklapy naogladali jak widac i pomylili im sie polscy kopacze,ktorzy nie potrafia uciagnac dwoch spotkan w skali tygodnia z profesjonalistami,ktorzy wiedza co robia,po prostu ten argument o LM jest zenujacy tak samo jak to gdy jest LM i borowiki zaczynaja pisac o waznych spotkaniach ligowych w weekend dlatego bedzie odpuszczanko, szanujmy sie kursy sa jakie sa bo to murowani faworyci, ja ze stawka szalec nie bede maks 500zl , z farcikiem

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Klapki są idealnym przykładem że tenis nie jest czysty ???? Wczoraj tragedia, a dzisiaj na luzie już 4-0

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wtracilem swoje 5 groszy i to jest moje zdanie,Dla mnie to nie sa mecze do grania,a co gra ktos to jego pieniadze i jego wybor.

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Klapki są idealnym przykładem że tenis nie jest czysty ???? Wczoraj tragedia, a dzisiaj na luzie już 4-0
Melo brazylijski aktorzyna już minek nie trzaska i nie przepierdala swojego podania z 40-15? ???? ????

chudy_71 1,1K

chudy_71

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tenis to wogole randomowa dyscyplina,taki typowy rzut moneta, hokej podobnie, raczej sporty do grania 4fun niz zarabania hajsu

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakby kogoś interesowało to na omnibecie jest darmowy dostęp do wszystkich płatnych typów. Wystarczy się zalogować i do godziny 15 można podejrzeć coś do zagrania

Status
Zamknięty.