Te wszystkie druzyny graja Lige Mistrzow we wt i sr.Szkoda ruszacdzisiaj chyba najbezpieczniej wjechac Liverpool United Bayern i PSG ako 2.50 powinno grubo siasc
chociaz po tym co odjebalo wczoraj Monaco a potem Portland to jest szopka betlejemska
i to ma byc ten glowny argument dlaczego nie warto gracc na faworytow w ligach? bo liga mistrzow na tygodniu? parsklem smiechem,czyli wedlug ciebie odpuszcza lige bo liga mistrzow i chuj z krajowym podworkiem, wybacz ale brak sensu w tym co piszesz, ja ruszam i polecam a co do Liverpoolu wygraja dzis z pewnoscia, swieci slabi nie sa ale jednak ofensywa i wlasne boisko przewazy, z fartemTe wszystkie druzyny graja Lige Mistrzow we wt i sr.Szkoda ruszac
Praktycznie tylko Liverpool nie ma awansu, więc nie wiem czemu mieliby się skupić na LM. Bayern i PSG już pewni awansu, Utd brakuje 1 pkt o ile dobrze widziałem, więc to nie jest dobry argument, chociaż po takich kursach to trochę loteria brać.Te wszystkie druzyny graja Lige Mistrzow we wt i sr.Szkoda ruszac
niektorzy za duzo sie ekstraklapy naogladali jak widac i pomylili im sie polscy kopacze,ktorzy nie potrafia uciagnac dwoch spotkan w skali tygodnia z profesjonalistami,ktorzy wiedza co robia,po prostu ten argument o LM jest zenujacy tak samo jak to gdy jest LM i borowiki zaczynaja pisac o waznych spotkaniach ligowych w weekend dlatego bedzie odpuszczanko, szanujmy sie kursy sa jakie sa bo to murowani faworyci, ja ze stawka szalec nie bede maks 500zl , z farcikiemPraktycznie tylko Liverpool nie ma awansu, więc nie wiem czemu mieliby się skupić na LM. Bayern i PSG już pewni awansu, Utd brakuje 1 pkt o ile dobrze widziałem, więc to nie jest dobry argument, chociaż po takich kursach to trochę loteria brać.
Melo brazylijski aktorzyna już minek nie trzaska i nie przepierdala swojego podania z 40-15? ???? ????Klapki są idealnym przykładem że tenis nie jest czysty ???? Wczoraj tragedia, a dzisiaj na luzie już 4-0