U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Niemoc strzelecka i spalony.Faktycznie strzelac zakazano.1 pol 4 gole a 2 pol bez goli.Cud czy ????Oj ciezko moze byc.Zbuki podbily kursy juz na 2.73
Pewnie byli w sztni i zakazali strzelac ????
Jak u23 to chyba Asensio, Ceballos, Mayoral, Vallejo, Achraf, Llorente zagraja, co?Za 20 min Real u23 - Borussia u23 over 1,5 HT @1.80 zamyka mi lekkiego dubla
Balkany w calej krasieNiemoc strzelecka i spalony.Faktycznie strzelac zakazano.1 pol 4 gole a 2 pol bez goli.Cud czy ????
![]()
jakie U23 jak U19Jak u23 to chyba Asensio, Ceballos, Mayoral, Vallejo, Achraf, Llorente zagraja, co?![]()
Jezu, wymęczone jak choy, ale co się najadłem nerwów to moje.Montserrat Gonzalez 1. set @ 2,00
Młoda fajnie sobie radzi, mocno bije serwisem, ale skuteczność powinna spadać, nie wiem czy wytrzyma takie tempo z bardziej doświadczoną zawodniczką
Ten overek u19 oczywiscie gdyby ktos gralJak u23 to chyba Asensio, Ceballos, Mayoral, Vallejo, Achraf, Llorente zagraja, co?![]()
I ciekawa opcja over 2.5 @ 2.09
Chyba spalony, szkoda, bo bramka ładna, a i over 1,5 HT byłby na dobrej drodzeReal szybko, nie zdążyłem :/
A jednak, co tam gwizdnięte?