>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I co z tego tępy łebie?
nic moze nasuwa sie pytanie czemu tak odpuscił ten set ? zagrywka psychologiczna powinien probowac dobic bułgara po tym pierwszym secie a on mu pozwolił złapac znow pewnosc siebie

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie pytanie mam do Was, bo w sumie jeszcze mi się taka sytuacja nie przytrafiła. Jakby teraz Sock wygrał 7;6. To czy bet Dimitrov -2.5 gema jest wygrany czy przegrany? Bo w gemach będzie wtedy 16-13 dla Dimitrova.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie pytanie mam do Was, bo w sumie jeszcze mi się taka sytuacja nie przytrafiła. Jakby teraz Sock wygrał 7;6. To czy bet Dimitrov -2.5 gema jest wygrany czy przegrany? Bo w gemach będzie wtedy 16-13 dla Dimitrova.[/Q
wchodzi chyba a moze anulowany

anoseven 335

anoseven

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
ja nie moge nawet jakbym miał sobie wyobrazic najwieksze mozliwe jaja w tych dwoch pofinałach to bym mie wymyslił takich scenriuszy
teraz niech Sock wygra 6:0 to dopełni absolutu abstrakcji
Już sam fakt, że Goffin jest w finale jest absurdem.
Takie pytanie mam do Was, bo w sumie jeszcze mi się taka sytuacja nie przytrafiła. Jakby teraz Sock wygrał 7;6. To czy bet Dimitrov -2.5 gema jest wygrany czy przegrany? Bo w gemach będzie wtedy 16-13 dla Dimitrova.
Wygrany ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
LIVE Glacis vs Gibraltar United , Gibraltar 1-0
X2 kurs 2,4
Gibraltar United przegrywa , graja w 10 ,jednak atakuja i kadrowo sa lepsza druzyna , jest szansa , ze nie przegraja , poza tym na Gibraltarze czesto lepiej zagrac na druzyne w 10
⛔

gsmfon 116

gsmfon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
on jest?
Co myslicie o Delfin SC win?
W tym roku 3 razy wygrali z Clan Juvenil.
Ekwador
Kurs około 2.8

duo 303

duo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dimitrov + Napoli + under 1,5 w pierwszej połowie Atetico - Real ako @2,8 - lecimy
Dobitki weszły czekamy na Dimitrova i dzień na mega plus, chociaż dziś w Londynie wszystko możliwe...

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
teraz Sock wyglada lepiej. Dimi sie zaczyna meczyc na serwisie. amerykaniec to wezmie w tajbrejku

Status
Zamknięty.