>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak, teraz &quot;Thiem sprzedał&quot;? :cool: ???? ????
Wszystko ustawione kolego, teraz Goffin oddaje do zera i zaczynamy dalszą część spektaklu pod nazwą &quot;WTA Tour w męskim wydaniu&quot; ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak, teraz &quot;Thiem sprzedał&quot;? :cool: ???? ????
Thiem.nie.sprzedal ale Goffin dal.sie.specjalnie polamac na podbicie kursu wtedy masa ludzi.rzucila sie.na.Diminica
Ja czuje zeby jaj.ciag dalszy byl to teraz Goffin.odda

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież Thiem sprawdził to minięcie i był aut. Ostatniego pkt w secie nie widziałem.
Dziwne, bo teraz @3.95 na Thiema, trochę buki szaleją z tymi kursami
Medical po stronie Austriaka, rozwalił sobie kolano

pilka_radom 3,9K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Etiopia
Dziś Wisła - Pogoń. Gospodarze bez wciąż bez Veleza i Gonzaleza. W Pogoi wypada jedynie Hołota. Czuję, że będzie ciekawie, z resztą H2H mówi samo za siebie.
Mój główny typ Każda drużyna powyżej 1 rzutu rożnego w każdej połowie (kurs 3.1) forbet
i delikatniej Powyżej 2 bramek, powyżej 3 kartek, powyżej 10 rzutów rożnych (kurs 4.0) forbet

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zapowiadało się od początku na trudne spotkanie, a później poszło gładko. Od stanu 2:0 Thiem przestał kompletnie grać, ale mnie to cieszy bo hajsy się zgadzają ???? Mam nadzieję że ktoś skorzystał ???? Przynajmniej Belg oddał za Bryanów ????
✅
Mimo, że wczoraj tak łatwo wygrywał to popełniał błędy. Jak dla mnie Roonie bierze to maks 6-4
Wziął bezproblemowo 6:2 ale z Trumpem już tak łatwo nie będzie

aikman 460

aikman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W tym &quot;zakladzie na zyczenie&quot; w meczu Wisly z Pogonia przy kursie 3,40 to powyzej 1 rzutu roznego obie ekipy musza miec czyli minum po 2 w kazdej z polow ? Dobrze rozumuje 2+2 Wisla i Pogon 2+2 ???

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Lacko powinien ograć spokojnie Travaglie a do tego broni pkt za półfinał i jest 104 w rankingu więc pewnie chciałby na koniec roku do 100tki wskoczyć żeby w kwalach do AO nie musieć grać.Widziałem obu ostatnio i Lacko dużo lepiej się prezentował.

ferdzio1 1,6K

ferdzio1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Cwiartki 3/4
W tym &quot;zakladzie na zyczenie&quot; w meczu Wisly z Pogonia przy kursie 3,40 to powyzej 1 rzutu roznego obie ekipy musza miec czyli minum po 2 w kazdej z polow ? Dobrze rozumuje 2+2 Wisla i Pogon 2+2 ???
Tak

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kubot/Melo @1.95
Espadon -1.5 seta @1.52
AKO @2.96

Klapki mają korzystne H2H z przeciwnikami, w Paryżu zjechali ich jak chcieli, ale tego turnieju nie traktują wszyscy poważnie. W tym turnieju Kubot/Melo prezentują się bardzo dobrze i jeżeli nie odpuszczą to bez problemu powinni wygrać mecz (moim zdaniem jedynie nieszczęśliwe TB mogą przynieść porażkę).
Espadon jest przynajmniej o jedną klasę lepszym zespołem, pokazują to statystyki jak i sama gra. Niby na wyjeździe, ale ostatnio poradzili sobie z Treflem w hali rywali, to nie poradzą sobie z Bielskiem? Za 3 pkt to obowiązek wygrywać z tak słabą drużyną.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A Melo z Soaresem w jakich relacjach,kiedyś razem długo grali. A jak się dogadają na wynik 1-2 w setach dla Soaresa?Z takiego chyba obie pary byłyby zadowolone. Lacko jak do pożaru,pierwszy set expresowy w 20min 6-1.Z rana bombardowałem po kursie 1,70,potem spadał.
Jak ktoś gra w Totomixie(dziś bez podatku) polecam over Veselego 11,5pkt z Fener po kursie 1,8, np w stsie linia 12,5 i na powyżej tylko 1,65.Czech powinien zrobić tą linie.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kingdom of heaven
A Melo z Soaresem w jakich relacjach,kiedyś razem długo grali. A jak się dogadają na wynik 1-2 w setach dla Soaresa?Z takiego chyba obie pary byłyby zadowolone. Lacko jak do pożaru,pierwszy set expresowy w 20min 6-1.Z rana bombardowałem po kursie 1,70,potem spadał.
To teraz w Uni też było 1.70, 1.72 nawet zaraz przed meczem

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A Melo z Soaresem w jakich relacjach,kiedyś razem długo grali. A jak się dogadają na wynik 1-2 w setach dla Soaresa?Z takiego chyba obie pary byłyby zadowolone.
Jakby patrzeć na takie podteksty to co 2 mecz można by było ustawić, bo ktoś z kimś. Liczę po prostu na grę fair play, a Kubot na pewno tak będzie grał.

Status
Zamknięty.