>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Sheikh Russel - Muktijoddha SKC @2.40
0-0 do przerwy, Na 11 spotkań w 5 goście przegrywali remisując do połowy, ostatnie h2h na korzyść gospodarzy, no i goście wydają się być pod formą, ale to tylko taki flaszskorowy typ, więc za drobne ;)

crisronaldo 354

crisronaldo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Panowie... Me wkurwienie sięga zenitu.
STS. Został mi ostatni mecz na kuponie, Australia vs Honduras 1
Sledziłem mecz, wszedl. Zadowolony loguje się na STS, a tam... JAKIS KABARET !!!! Rozliczono mi ten zakład po kursie 1.00. Uruchomiłem czat na zywo, opisuje sytuacje, a babka ze mieli prawo wg regulaminu, jesli kurs był blednie wystawiony. Tyle ze postawiłem po kursie 1.6 ze specjalnej oferty, a w normalnej widniał po 1.55.. Wiec pytanie jaki bledny kurs?! Moge coś zrobić?! Czy mnie jawnie wychujali?

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sledziłem mecz, wszedl. Zadowolony loguje się na STS, a tam... JAKIS KABARET !!!! Rozliczono mi ten zakład po kursie 1.00. Uruchomiłem czat na zywo, opisuje sytuacje, a babka ze mieli prawo wg regulaminu, jesli kurs był blednie wystawiony. Tyle ze postawiłem po kursie 1.6 ze specjalnej oferty, a w normalnej widniał po 1.55.. Wiec pytanie jaki bledny kurs?! Moge coś zrobić?! Czy mnie jawnie wychujali?
Zostałeś oszukany, ja dzisiaj z rana widziałem nawet kurs 1.7 w specjalnej ofercie, więc bym nie odpuścił tym gnojkom tylko dowodził swojego. To już jest bezczelne co robią...

funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Sheikh Russel - Muktijoddha SKC @2.40
0-0 do przerwy, Na 11 spotkań w 5 goście przegrywali remisując do połowy, ostatnie h2h na korzyść gospodarzy, no i goście wydają się być pod formą, ale to tylko taki flaszskorowy typ, więc za drobne ;)
1-0 ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
piotrex007 +5 Punkty (Ładnie, dziękuję! Prawie dostałem 30zł bonusu w forbet i zacząłem sobie tym zakładem robić obrót :D)
piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Jawnie Cię wychujali, każdy bukmacher ma taki zapis i wiadomo, że chodzi tu o błędy typu odwrotne kursy, ale też mogą coś takiego zrobić i nic im nie zrobisz, jedyne co, to możesz posłuchać tych osób na forum, które od dłuższego czasu piszą, że to syf i żeby tam nie grać

crisronaldo 354

crisronaldo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Ja pierd.... Niby według nich pograłem po kursie 1.25, który był za niski i dali 1.6 pozniej.. W aplikacji mobilnej wyswietlalo mi 1.6. Zakład zawarty wczoraj wieczorem. Rozliczono po 1.0. DRAMAT !@

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe czy teraz mi STS powie, że źle wystawili kursy i po @1 mi policzą Klapki ????

anoseven 335

anoseven

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Zaraz gra Lacko ze swoim rodakiem Kleinem (19 lat) w Challengerze we Włoszech. Jak myślicie, puści mecz swojemu rodakowi? W sumie wygrał poprzedni turniej a młody ma szanse na ćwierćfinał.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak zle niby wystawili po 1,25 kursy , to niech rozliczą poprawnie , czyli po 1,6 ???? //// a mi dzis sie przysnil remis na Gibraltarze 0-0 Lincolna = mecz 20:30 dzisiaj kurs okolo 8 ????

crisronaldo 354

crisronaldo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Myślicie, że wysłanie reklamacji pisemnej (bo tak mi zasugerowano na live chacie jeśli się nie zgadzam) cis pomoże? Ktoś próbował w ten sposób z nimi walczyć i to skutecznie?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Myślicie, że wysłanie reklamacji pisemnej (bo tak mi zasugerowano na live chacie jeśli się nie zgadzam) cis pomoże? Ktoś próbował w ten sposób z nimi walczyć i to skutecznie?
Jak duża kwota to zawsze warto walczyć

Status
Zamknięty.