>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Under położony przez dwa karne... drugi chociaż słuszny? Bo nie widziałem.
EDIT: Dobra, już widzę. Tak właściwie to under położony przez rykoszet i dwa karne. Boli. :/

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Może być ???? Czekamy na dalsze męki gospodarzy w tym spotkaniu ????
live
W przerwie dla sportu garść centów rzuciłem na 1-kę po @ 2,10 ✅ w premium . Niech mnie ten mecz rozrusza, bo się wynudziłem. Tak, że spokojnie, bo to dla sportu ????
No to faktycznie chłopcy się rozruszali, Jedinak strzelił 3 gole, Honduras w ost. min. ustrzelił honorowego. Aussie jadą do Rosji! ???? Kasa się zgadza, czegóż chcieć więcej? ????

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to faktycznie chłopcy się rozruszali, Jedinak strzelił 3 gole, Honduras w ost. min. ustrzelił honorowego. Aussie jadą do Rosji! ???? Kasa się zgadza, czegóż chcieć więcej? ????
Komu się zgadza temu się zgadza. ????

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie przejmuj sie.Optymistycznie podejdz do tego.Jest tyle zdarzen u bukow ze na bank wynajdziesz te co Cie interesuja i odrobisz strate.Mala lyzeczka,ale do przodu ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Po 1 poł. wydawało się, że Twój under jest niezagrożony, ale na Antypodach &quot;wszystko&quot; (czy to w A-league, czy to w meczach socceroos) potrafi się zmienić w przysłowiowe 2 min. ???? Głowa do góry ???? Jakby co to w wiadomym dziale &quot;coś&quot; można na jutro z A-league wybrać ???? Do zobaczenia!

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bez przesady, nie załamuję się, ale jednak trochę boli, że gdyby nie rykoszet, to prawdopodobnie długo ta pierwsza bramka by jeszcze nie padła.
To co polecacie na dziś? ????

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bez przesady, nie załamuję się, ale jednak trochę boli, że gdyby nie rykoszet, to prawdopodobnie długo ta pierwsza bramka by jeszcze nie padła.
Zaufaj sobie i szukaj to cos co Ty bedziesz uwazal za sluszne.Graj swoje

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Ja już dziękuję ???? , za garść centów: Ballymena - Ards (Irlandia Pn.) bts - puchar ligi więc sportowo tylko ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ty obstawiasz mecze czy na gieldzie papierowej grasz? Wez zapodaj jakis typ to zagramy na odwrot.
a ogladałes mecz? Nedovesov lubi tak robic gra z cieniasem w 3 cim secie daje sie przełamac łatwo doproadza do 5:2 dla cieniasa a potem sam bierze mecz.

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ogladałes mecz? Nedovesov lubi tak robic gra z cieniasem w 3 cim secie daje sie przełamac łatwo doproadza do 5:2 dla cieniasa a potem sam bierze mecz.
To kiedy tak zrobił ostatnio?

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Irytujesz mnie swoimi postami sorry ziom
Sheikh Russel - Muktijoddha azjan over 1 FT @1.98 (Bangladesz)
Czas na drzemke

Status
Zamknięty.