>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Brawo Szczecin, Gdańsk to porażka a nie drużyna, tyle dobrych nazwisk a nie ma kto tam grać z takimi przeciętnymi zespołami
Przecież ta liga nie jest do gry. Ja się przekonałem o tym już w drugiej kolejce jak Katowice przegrały u siebie z Bydgoszczą.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ktoś na tenis narzeka a co powiedzieć o polskiej siatkówce...Trefl ogrywa Resovie na wyjeździe pewnie 3-0 a następnie u siebie nie zdobywa punktu ze Szczecinem....To cudo obstawiać to chyba trzeba nieć kryształową kulę...

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Arka - Lechia BTTS
Wolves - Fulham BTTS
dubel @3
Ponawiam ;)
A tutaj mocniej
Arka - Lechia over 4,5 korka HT @1.83

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cilic drewniak konkret ???? Dziadzia benek lamie goscia bez wysilku , wystarczy doprowadzic do wymiany

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Polecam over Walla 22,5 z NBA i lżej over Lebrona 26,5. Obie drużyny podejdą na pewno prestiżowo do tego pojedynku o prymat na Wschodzie.Wall nie zrobił overa od 5 meczy kręcąc się w okolicach 20pkt. Dziś wymarzony rywal do tego, z Cavs zawsze sporo rzuca. A generalnie myślę,że Washington powinien nadawać ton w tym meczu i Lebron żeby utrzymać wynik będzie się musiał dziś mocno sprężać. Kursy juz w niektórych miejscach mocno pospadały ale można jeszcze złapać dobre, np w Totomix, dziś bez podatku. W fortunie juz tylko 1,60. Mecz na Canal+Sport.

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Benek 2:0 kurs 2.3
Dawaj Bennny !!
Ale Benny cisnie to jest moj nowy ulubiony tenisista ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zamiast jechac to drewno i miec 3:0 to na podnieceniu spartolil sprawe i przehula jeszcze

Status
Zamknięty.