mrbrightside
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
ktos jeszcze uwaza ze Poullie nie oddał tego meczu?
haha jeszce buki dały kurs 1.35 ten teatr przy tych breakpointach
taka ilość autów w dodatku nie wymuszonych i zepsutych serwisów jest na prawde podejrzana...ktos jeszcze uwaza ze Poullie nie oddał tego meczu?haha jeszce buki dały kurs 1.35 ten teatr przy tych breakpointach
W pełni się zgadzam. Czasem się zastanawiałem... Gdyby stawiać codziennie przez miesiac kasę w kazdym meczu codziennie tenisa na dogow to ile byloby się do przodu ????Dlatego ten tenis jest śmieszny, loteria, to jak gra w parzyste i nieparzyste![]()
Myślę, że to dobra sprawa do przetestowania na suchoW pełni się zgadzam. Czasem się zastanawiałem... Gdyby stawiać codziennie przez miesiac kasę w kazdym meczu codziennie tenisa na dogow to ile byloby się do przodu ????
Dziś w Paryżu zwycięstwa 4 dogów i 2 faworytów. No piękna sprawa ????Myślę, że to dobra sprawa do przetestowania na suchoKiedyś ktoś tak miał temat w typach ze statystykami i grał zawsze, bez wyjątków dogi w Ekstraklasie i wychodził na
Tu pewnie byłoby podobnie
![]()
Ten misiek pysiek miałby wygrać z Nadalem, czy Delpo ? Oszalałeś ? ????Pytanie jest tylko dlaczego Poullie oddał mecz zmeczonemu Sockowi u siebie w tak duzym turnieju gdzie kasa za
nastepna runde jest niemała a Poullie mogłbym nawet ten turniej wygrac i moze dostac sie do finałów?
Jak obstawił na 2:0 dla socka to lepszą kase zgarnąłPytanie jest tylko dlaczego Poullie oddał mecz zmeczonemu Sockowi u siebie w tak duzym turnieju gdzie kasa za
nastepna runde jest niemała a Poullie mogłbym nawet ten turniej wygrac i moze dostac sie do finałów?
Masz racje dlatego po co miałby sie meczyc zgarnał kase za 2:0 na Socka i pojechał obracac laski na hawaje. Ja bardzo jestem ciekawy jak to jest z tymi pieniedzmi kto im je płaci za takie cos czy kontaktują sie same buki czy zawodnicy mają swoich ludzi i sami decydują ile i co obstawią wiele bym dał zeby dowiedziec sie jak to wyglada w praniu ???? napewno Poullie nie ma swoje konta na pinnacle i PinbetDziś w Paryżu zwycięstwa 4 dogów i 2 faworytów. No piękna sprawa ????
A może jeszcze Cillic poleci ? ????
Ten misiek pysiek miałby wygrać z Nadalem, czy Delpo ? Oszalałeś ? ????
Ja w to nie wierzę. W 1 secie miał SP w TB. Jakby postawił na 2:0 to w życiu by nie zaryzykował SP. Pomyśl... wystarczy, że Sock by się potknął i trafił w siatkę.Masz racje dlatego po co miałby sie meczyc zgarnał kase za 2:0 na Socka i pojechał obracac laski na hawaje. Ja bardzo jestem ciekawy jak to jest z tymi pieniedzmi kto im je płaci za takie cos czy kontaktują sie same buki czy zawodnicy mają swoich ludzi i sami decydują ile i co obstawią wiele bym dał zeby dowiedziec sie jak to wyglada w praniu ???? napewno Poullie nie ma swoje konta na pinnacle i Pinbet