>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Khachanov K. @2.25
EDIT
To był błąd, kolejny już dziś, ale tylko mała strata z całego dnia na szczęście.
Mam nadzieje,że i kolejny Rusek czyli Rublev dziś poleci. Oni chyba szykują się do jakiegoś ważnego dla nich turnieju gdzieś coś czytałem a Verdasco wczoraj zmotywowany w deblu nieźle się prezentował. W zasadzie sam go wygrał bo karzeł nic nie grał( jak on dziś tego Troickiego ograł.. Nie grałem ale ciekawy jestem co ten Troicki tam nawywijał) Verdasco w Stockholmie dobry wyrównany mecz z fenomenalnym Del Po i przegrana dopiero w trzecim secie po tie-breaku. A Rublev po świetnej grze w Umagu i niezłej na US Open jakby spuścił z tonu.Liczę mocno na Hiszpana.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam nadzieje,że i kolejny Rusek czyli Rublev dziś poleci. Oni chyba szykują się do jakiegoś ważnego dla nich turnieju gdzieś coś czytałem a Verdasco wczoraj zmotywowany w deblu nieźle się prezentował. W zasadzie sam go wygrał bo karzeł nic nie grał( jak on dziś tego Troickiego ograł.. Nie grałem ale ciekawy jestem co ten Troicki tam nawywijał) Verdasco w Stockholmie dobry wyrównany mecz z fenomenalnym Del Po i przegrana dopiero w trzecim secie po tie-breaku. A Rublev po świetnej grze w Umagu i niezłej na US Open jakby spuścił z tonu.Liczę mocno na Hiszpana.
Dla mnie po tym kursie nie warto brać Dasco. Zgadzam się z tym co napisałeś, ale to nie jego nawierzchnia + nie jest w jakiejś naprawdę dobrej formie. Jeden mecz to jest za mało żeby oceniać go tak pozytywnie. Co do Troickiego to bez komentarza ????

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kerber niezla typiara miala 40:0 przy serwisie zeby wyksc na 2:0 w 3 secie i sie lamie przegrywajac 5 pilek z rzedu.ten mecz na bank.bierze Fafluczenkowa

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
ja sie zgadzam z Drexlerem , za tydz turniej next gen jak widać kazdy kto sie zakwalifikował dostaje baty moze byc rownież tak z Rublevem
edit: herbert sie połamał jednak dziś dzień wtopy ciąg dalszy

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
drexler +5 Punkty (Nie mogłem sobie przypomnieć, dzięki:))
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lopez wcale nie lepszy, też się połamał i widać brak pewności pod siatką.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
ja sie zgadzam z Drexlerem , za tydz turniej next gen jak widać kazdy kto sie zakwalifikował dostaje baty moze byc rownież tak z Rublevem
edit: herbert sie połamał jednak dziś dzień wtopy ciąg dalszy
O dokładnie o ten turniej mi chodziło. Nie zdążyłem ogrywać Khaczanowa bo miałem sporo spraw ale i tak póki co jest dobrze Georges, Sousa i Vanni (na live po pierwszym secie dali zarobić) może Verdasco podtrzyma dobrą passę.PSG chyba dziś znów nastrzela sporo goli.Barcelona coś dziś mi śmierdzi mimo,że wygrała u siebie z Oly w 10tke ale może się mylę. Piłka to śliski temat.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tie break dla bardziej doświadczonego, a teraz po prostu w drugim pójdzie z przełamaniem.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak samo kończyły się poprzednie mecze, więc wcale nie jestem zdziwiony ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Herbert @2.10
W tamtym roku porażka po dwóch setach, w tym Francuz ogrywał już Lopeza. Do tego Hiszpan jest teraz w słabszej dyspozycji, jak serwis nie będzie siedział to jest szansa na wygraną nawet przed TB.
Patola niestety bez pierwszego serwisu
⛔

Status
Zamknięty.