>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Na 17 z tenisa polecam Grete Arn w finale itf w Saguenay @1,68 grac puki kurs jeszcze dużo nie spadł, spodziewałem się kursu na węgierkę w okolicach 1,3-1,4 . W tym roku wraca na korty po kilku latach przerwy i ten turniej wygląda w jej wykonaniu wspaniale, odprawia bez żadnych problemów swoje rywalki i dziś też powinna bez zbędnych trudności sięgnąć po triumf
ja spróbuję 3 womeny ;)

marek611 6,7K

marek611

Reaction score
0
Punkty
0
ja chyba zaczne dzisiaj 7 team open parlaya:p za 2 stale stawki. Do wygrania bedzie 185 stawek jesli wszystko wejdzie. Oczywiscie bede dodawal po kolei. Wszystko all in... ???? Cos czuje ze jest to mozliwe. 7 x 1.91 kurs...
Seria 8 pod rzad to juz level super super super hard, ale 7 moze wyciagniemy.
Ktos chetny?
nigdy mi się nie udało 4 poziomów osiągnąć i dla tego jakoś sceptycznie do tego podchodzę ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ja spróbuję 3 womeny ;)
z belgijką to mecz typowo 50/50 może zadecydować lepszy dzień bo w dyspozycji obie są dobrej i na hali grac potrafią. Ja pozostaje przy Arn i gram w dublu z Tsptsipasem @1,4

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
tak słucham wywiadu Radwańskiej na tvpsport i się zastanawiam kto jej każde takie głupoty mówić, że wierzy w Janowicza bo ma potencjał na top10 i że się jeszcze odbuduje. Gość który ostatnie 1,5 roku po kontuzji olewał tenis jeszcze coś osiągnie haha. Jeszcze się łudziłem że może coś z niego będzie ale podejściem do usopen pokazał jak zależy mu na tenisie

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
nigdy mi się nie udało 4 poziomów osiągnąć i dla tego jakoś sceptycznie do tego podchodzę ????
U mnie często były dni 8-9/0 dla mnie,bo stawkach over 1.83.
Niestety, jest tez tak,ze jak nie idzie,to nawet 1.01 nie wchodzi.
Guangzhou,Chiny,kurs 2.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Let the games begin!!
1szy Typ, zobaczymy. Podejscie numer 1.

Dla atmosfery. 16k to 1sze z ost 7 pytan...

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja chyba zaczne dzisiaj 7 team open parlaya:p za 2 stale stawki. Do wygrania bedzie 185 stawek jesli wszystko wejdzie. Oczywiscie bede dodawal po kolei. Wszystko all in... ???? Cos czuje ze jest to mozliwe. 7 x 1.91 kurs...
Seria 8 pod rzad to juz level super super super hard, ale 7 moze wyciagniemy.
Ktos chetny?
Na czym to polega? Jakiś dodatkowy bonus czy jak?

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
tak słucham wywiadu Radwańskiej na tvpsport i się zastanawiam kto jej każde takie głupoty mówić, że wierzy w Janowicza bo ma potencjał na top10 i że się jeszcze odbuduje. Gość który ostatnie 1,5 roku po kontuzji olewał tenis jeszcze coś osiągnie haha. Jeszcze się łudziłem że może coś z niego będzie ale podejściem do usopen pokazał jak zależy mu na tenisie
Potencjał jest, tylko chęci nie ma. Sama Pisia co ma powiedzieć? Pojechać po koledze, żeby było o nich głośno, czy lepiej przemilczeć i powiedzieć pół prawdę? Dobrze robi, nie jest głupia.

marek611 6,7K

marek611

Reaction score
0
Punkty
0
Potencjał jest, tylko chęci nie ma. Sama Pisia co ma powiedzieć? Pojechać po koledze, żeby było o nich głośno, czy lepiej przemilczeć i powiedzieć pół prawdę? Dobrze robi, nie jest głupia.
cała prawda to to że rozwala klawiatury podczas gry w CSa, a pół prawda to jest to że się bardzo denerwuje jak przegrywa w CSa ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Murcia póki co trzyma Barcę pod wodą +6
Juz +10. Jak tak dalej pójdzie to handi moga być niepotrzebne.

Status
Zamknięty.