afrykamen
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Od wczoraj mnie to zadręcza
Sevilla - Leganes X @3,95
Nurkowałeś i brak ci powietrza ? ????po dluzszych glebszych ja dzisiaj nba odpuszczam. Ogladne sobie wyjtkowo
Jutro sie przeanalizuje i pusci petarde tak jak z Houstom, 1 mecz a dobry za wieksza stawke
Nurkowałeś i brak ci powietrza ? ????
lepiej odpal Cavsów i zobacz tego małpiszona z 99 cavs ten to dopiero sie urwał chyba z ligi Wenezuelskiejodpalcie sobie bullsów. poziom klasy humanistycznej na wfie. ze smiechu nie wyrabiam
a co chciałes grać?jak to dobrze ze dzisiaj odpuscilem NBAmialem nosa
a co chciałes grać?
Abra kadabra dwa kije,muszę to odczarować,bo mam miśki po pięknym kursie.Wczoraj nie ostrzegleś nas przed graniem Charlot!No wlasnie nic nie analizowalem dlatego nic nie postawilem, ale pewnie poszedlbym w Houston.
bo mialem Houston -4 to co mialem ostrzegac. do tego w dublu za 10 stawek.Abra kadabra dwa kije,muszę to odczarować,bo mam miśki po pięknym kursie.Wczoraj nie ostrzegleś nas przed graniem Charlot!
Mnie się wydaje,ze ma duże, meczu jeszcze nie odpalalem,ale w statach go nie widzę.ni ma znaczenia czy gra, i tak pewni ogarna, ale typuje to na sucho. Zobacze czy dobrze zrobilem nie grajac nic z nba dzis.czy tez bede zalowal.
Houston na sucho @ 2.70