>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To może się rozmyślili, pierwszy mecz półfinałowy był, więc drugi moim zdaniem też wrzucą. Kiedy to nie wiem, ja zdążyłem zagrać jak pisałem i wtedy jeszcze było do gry pre.

kensins 228

kensins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To może się rozmyślili, pierwszy mecz półfinałowy był, więc drugi moim zdaniem też wrzucą. Kiedy to nie wiem, ja zdążyłem zagrać jak pisałem i wtedy jeszcze było do gry pre.
Uzyskałem informację z Działu Analiz, że spotkanie to najprawdopodobniej nie znajdzie się w naszej ofercie na żywo. Spotkania, które będą oferowane na żywo może Pan sobie sprawdzić w zakładce &quot;Kalendarz&quot; po wejściu w &quot;Zakłady na żywo&quot;.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to masz już odpowiedź, dziwne bo grają Polacy... tak się na twitterze zawsze tym reklamują, że mają w ofercie na żywo, a tym razem nie dali, a poprzedni półfinał Astralis z SK był cały czas live ????

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hudder strzeli + Cardiff 1X + Arsenal - Swansea BTTS
Ako 4.72
3x BTTS w: Hull Bayern CPalace
Ako 4.95
Bordeaux - Monaco BTTS + azjan over 5 korkow do przerwy west brom - man city
Ako 2.98

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Youzhny mógłby wygrać to będzie golizna w finale. Millman oprawi go jak ministranta , Rusek za dużo ostatnio gra.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
⛔ Niestety Pliskovej mimo kilku szans nie chciało się skończyć pierwszego seta
Wyszedł bokiem odpuszczony mecz z Ostapenko,wypadła z rytmu zamiast trening sobie zrobić mocniejszy a tak to pod koniec pierwszego seta łapała powietrze jak ryba wyciągnieta z wody.Tak jak pisałem Wożniacka i Venus????

Status
Zamknięty.