>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jego akurat bym nie podejrzewam o handlowanie, ma taki styl gry i warunki, że po protu z niktórymi ciężko mu się gra i łatwo go połamać. A z drugiej strony do większej części forum która tak pisze, dlaczego stawiacie tenis skoro podejrzewacie o handlowanie meczami a potem narzekacie?
Znasz słowo UZALEŻNIENIE? ???? No to masz odpowiedź

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jego akurat bym nie podejrzewam o handlowanie, ma taki styl gry i warunki, że po protu z niktórymi ciężko mu się gra i łatwo go połamać. A z drugiej strony do większej części forum która tak pisze, dlaczego stawiacie tenis skoro podejrzewacie o handlowanie meczami a potem narzekacie?
Syndrom sztokholmski.

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pojedynek karłów
1,7 v 1,78
jest dla mnie bardzo złym pojedynkiem...

Mentalne odchyły szwartzmana daja izi wina dla kolby
takie fraj*a to juz dawno nie widzialem

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież pisałem, że Schwartzman wczoraj zagrał dno, zresztą wygrał tylko dzięki Buście.
Nie było aż tak tragicznie jak na tenis. Dzisiaj może okres przeszedł to by dał radę, niestety jakieś kropelki z dupki lecą i z 5-3 na 5-7 a teraz już kwintesencja.

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
miał Grek 2 bp na 5:3 to nie połamał, zwłaszcza przy pierwszej okazji była duża szansa ehh

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ktoś na kogo dałeś przegrywa - trzeba cisnąć ???? to się tutaj nigdy nie zmieni ????
True
Nie było aż tak tragicznie jak na tenis. Dzisiaj może okres przeszedł to by dał radę, niestety jakieś kropelki z dupki lecą i z 5-3 na 5-7 a teraz już kwintesencja.
Akurat Argentyńczyk jest zawodnikiem, który ma w głowie poukładane. Pary mu brakuje, za dużo ostatnio grał.

juras333 802

juras333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
miał Grek 2 bp na 5:3 to nie połamał, zwłaszcza przy pierwszej okazji była duża szansa ehh
Przecież on miał 5:3 i serwis. To na 6:4 i 6:5 miał po jednym bp
e: aa dobra Ty o tsitsipasie piszesz xD lagi mózgu mam

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bautiste można próbować lekko, delpo wysiada trochę i coraz więcej błędów

mrbrightside 948

mrbrightside

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo z bukmaherka jest jak w sporcie fajnir.jak.sie wygrywa ..ale nikt nie lubi przegrywać ???? moge wygrac 10 zakladow pod rzad i jak trafia sie w koncu przegrana ..to boli trzeba znalezc kozla ofiarnego a ze mecze tenisowe sa ustawiane to wie kazdy srednio rozgarniety.problem.w tym ze nikt tego nie moze udowodnic co bylo a co nie ???? ja staram.sie grac na live jak tylko sie zorientuje jak.cos jest prawdopodobnie ustawione i w ktora strone .wtedy jestem happy jak wchodzi i w sumien ciesze sie ze sa walki.i.mozna na nich zarobic.tylko czasmi mi sie wydaje po prostu ogladajac mecz albo grajac tzw zaklad Pre czyli przed meczem ze jakies spotknie nie.jest i nie powinno.byc ustawione wtedy gram zgodnie logiką i potem okazuje sie ze mozna sobie logike wsadzic w D . bo i tak idzie walek;) wtedy pojawia sie zwykla zlosc i.frustrcja bo.przegrywasz hajs ???? to normalne i pojawia sie biadolebie ze ustawka ????

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
True
Akurat Argentyńczyk jest zawodnikiem, który ma w głowie poukładane. Pary mu brakuje, za dużo ostatnio grał.
To Ty chyba meczu tego nie ogladasz jak pakuje kazdy punkt w siate ;o

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Tsitsipas @1.75
Jego forma ostatnio jest konkretna, chyba, że pójdzie w ślady Thiema/Halep i złapie totalny regres, bo jakby nie patrzeć gra z francuzem.
Mocny spadek formy, radze uważać. ✅
Pytanie mam, dlaczego taki duży kurs na młodego Zvereva i czy Tsonga o coś w tym sezonie jeszcze walczy (turniej Masters, utrzymanie w rankingu).

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To Ty chyba meczu tego nie ogladasz jak pakuje kazdy punkt w siate ;o
To Ty chyba nie widziałeś słabego pojedynku, w jednym gemie zagrał słabo i tyle. Zdarza się nawet najlepszym, a co dopiero takiemu średniakowi.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie mam, dlaczego taki duży kurs na młodego Zvereva i czy Tsonga o coś w tym sezonie jeszcze walczy (turniej Masters, utrzymanie w rankingu).
Rankingu aż tyle chyba nie straci, na mastersa ma szansę jeszcze. Zverev zagrał przeciętnie z Simonem, ale Tsonga wcale nie lepiej wczoraj z Dzumhurem ????

Status
Zamknięty.