>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Independiente - Patronato Juventud Catolica over 1,5 1.23 2,5 1.80
Sportivo Luqueno - Nacional Asuncion over 1,5 1.27 2,5 1.87
Managua - Juventus Managua over 1,5 1.23 2.5 1.76
Ostatnie typki bo nic niema już na nockę

Viktorja 1 tercja 1,5 ⛔
Po 1 tercji 1-0 ,oby owerki weszły i wygrali ,jak nie to niema co grać tej Ligi na tercje taki pewniak był i odwalił mi ????
indesipende 1,5 ✅ 2,5 ⛔
sortivo 1,5 ✅ 2,5 ⛔
Magnua 1-0 grają ,ale nie zrobią już overka raczej
heh na Cavsów przed 4 kwartą było 201 ????
Witam dawno cię nie widziałem
Jak leci umnie padaczka z hokejem
Czekam teraz na Nhl ,a rano same Ruskie grają ,odpuszcze

maggioslc 182

maggioslc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kszksz
Ale co masz na myśli? Mają bardzo dużo metod wypłat, tego akurat im nie można zarzucić
Kiedy sprawdzałeś? Bo teraz bicoiny i visa w sumie tylko, trustly nie ma nawet
@a przy innej formie krzyczy aby wybrać taką samą formę jak przy wplacie czyli trustly/skrill których nie ma :/

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Kiedy sprawdzałeś? Bo teraz bicoiny i visa w sumie tylko, trustly nie ma nawet
@a przy innej formie krzyczy aby wybrać taką samą formę jak przy wplacie czyli trustly/skrill których nie ma :/
Napisz na czacie i zapytaj co proponują w takiej sytuacji.

maggioslc 182

maggioslc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kszksz
&quot;Niestety nie mogę Pana skorygować o dokładnej godzinie przywrocenia systemu platniczego trustly&quot; 1x

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Macie jakieś pomysły na singla dziś w Paryżu ? Mnie jakoś kusi zagranie M.Zvereva.

pilka_radom 3,9K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Etiopia
Lechia-Korona (Każda drużyna powyżej 1 rzutu rożnego w każdej połowie, kurs 2.70 w forbet). Co sądzicie o takim zakładzie? Zastanawiam się czy nie pograć za większą kwotę. Widzę value w tym kursie. Myślę, że to będzie otwarty mecz. W h2h wygląda to nieźle. Ostatnie takie mecze (rzuty rożne): 9-7, 4-9, 3-6, 13-3.

kamil7600 656

kamil7600

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Detroit kurs 6,5
Knikcks kurs 11
Indiana kurs 3,6
...... ????
gdzie niby byl kurs na Knicks 11?? przedmeczowy byl 5, a w trakcie spotkania nie bylo takich kursow bo caly mecz prowadzili Knicks, max kurs na Knicks bylo 6. chyba ze chodzilo Ci o Pistons kurs 11 to rzeczywiscie na live takie byly jak nie lepsze, bo przedmeczowy byl kolo 7, jak GSW byli +14 to pewnie byl kolo 15.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
GSW czy Cavs nie będą się zarzynać w sezonie zasadniczym.Wyobrażacie sobie takiego Wade, który flaki wypruwa w regular season? Dla nich prawdziwe granie zacznie się w play off, dlatego nie ma co ryzykować teraz niskich kursów w NBA na najlepsze drużyny. Ja to mam zasadę, nigdy nie gram w NBA kursów poniżej 1,15-1,20 bo tam każdy może wygrać z każdym.Już lepiej szukać dogów albo grac na nie progresją.

kamil7600 656

kamil7600

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Nie byla zla nocka, dzieki Orlando spory plus, po raz kolejny Oklahoma mnie zawodzi, wiedzialem ze Butler zagra, ale i tak bylem pewien ze po raz drugi z rzędu z T-wolves nie przegrają.
Na dziś stawiam na Lakers @6⛔, kurs ostro przesadzony, Utah to nie jest nic specjalnego, odszedl Hayward, jeszcze na rozegraniu mają Rubio, który nie umie rzucać. Utah jest lekkim faworytem i to wszystko, ja tu ich wielkiej przewagi nie widze, a moze Ball zagra dzisiaj super mecz?
Jeszcze chyba zagram:
Rockets⛔ + Boston✅
@4,3
Boston jest zaskakująco dobry bez Haywarda, Rockets zawiedli, ładne ako by było, ale jednak Miśki są mocne w kolejnym sezonie, trzeba bylo dołożyć 76ers albo Pelicans do Celtics. przegrana Lakers jakos nie boli, bo i stawka adekwatna.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macie jakieś pomysły na singla dziś w Paryżu ? Mnie jakoś kusi zagranie M.Zvereva.
Zverev ma styl na halę, ale Chung też nie gra jakoś źle w ostatnich tygodniach.
Ja chyba spróbuję lekko taki tripel:
Harrison
Johnson
Krajinovic
AKO @5.77
Każdy mecz z lekką przewagą na tych co stawiam, ale Johnson ostatnio odpały miewa, Harrison z Gojowczykiem, który ma niezłą formę i lubi grać w hali, a Krajinovic po prostu gra z przebijaką i tam różnie może być.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ja to się ciesze,że nie zdążyłem zagrać overa Walla 21,5 przed wycofaniem z oferty bo w końcu Beal i Oubre zagrali a Washington zrobili blow out i od końca trzeciej kwarty Wall (lider punktowy w tym meczu 19pkt), podobnie jak i pozostali starterzy nie musieli wychodzić już na parkiet.
Zverev ma styl na halę, ale Chung też nie gra jakoś źle w ostatnich tygodniach.
Ja chyba spróbuję lekko taki tripel:
Harrison
Johnson
Krajinovic
AKO @5.77
Każdy mecz z lekką przewagą na tych co stawiam, ale Johnson ostatnio odpały miewa, Harrison z Gojowczykiem, który ma niezłą formę i lubi grać w hali, a Krajinovic po prostu gra z przebijaką i tam różnie może być.
Wszystkie trzy mecze ryzykowne a u Johnsona chyba najbardziej. W tym meczu lepiej już zagrać over bo Hasse dla mnie jest lekkim faworytem a obaj dobrze serwują.

Status
Zamknięty.