>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sport Huancayo @ 2.25
Szkoda nie zagrać po takim kursie, dużo lepiej wyglądają
✅ 4:2, ale śmieszna liga xD Goście bilans 6-1-1, a jedyne co grają to wybicie bramkarza i zawsze ktoś na spalonym ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
13tristan37 +5 Punkty
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siemandero! nocna sesja, co proponujecie z nba....zebym mniej wiecej wiedzial co unikac ????
Dzienna sesja stawka na plus, nie ma co narzekac, wazne ze nie minus bo moglo byc nieciekawie ale Crvena pokazala charakter.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
under 3,5 w meczu CD Vida @ 1.61✅
under 2,5 @ 2.95 ⛔
między sobą zawsze jakieś 1-0, gospodarze strasznie underowi
Na NHL gram Coyotes @ 3.45
Over 6,5 @ 2.55
over 1,5 1T @ 1.73
yolo

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mavs +7,5 @ 1.91
Giannis Antetetetetekumpo over 9,5 zbiorek @ 1.72

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mimo tylu zmarnowanych setek ten nieuznany bol boli jeszcze bardziej... sedzia okradł mnie z hajsu -.-
http://scr.hu/1gek/f9o6e
wtf...
Prawidłowy gol..
Niby hamerykanie ale var&#39;u to nie mają
Zeby nie było, że coś sie nie zgadza.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mimo tylu zmarnowanych setek ten nieuznany bol boli jeszcze bardziej... sedzia okradł mnie z hajsu -.-
http://scr.hu/1gek/f9o6e
wtf...
Prawidłowy gol..
Niby hamerykanie ale var&#39;u to nie mają
Fakt, ale za to jaki var maja w NBA...czasami nawet pokazuja tych gosci z Sycacuse....pokoj i pelno monitorow, z kazdego mozliwego ujecia chyba ???? i ten dreszczyk emocji czy dotknal go paznockiem czy nie...flagrant 1, 2 czy tez nie ???? Komicznie to wyglada haha
tak apropo, ja czekam na under 213.5 jak podbija w Milwaukee z Bostonem a cos czuje ze podbija:p

bukovina 4K

bukovina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sinaloa Mexico
Halo koledzy potrzebuje pomocy ???? ogólnie nie grywam w Fortunie ale ostatnio robię wyjątek i teraz pytanie do was.
Znajduje się tam zakład &quot;podwójna szansa&quot;(nie chodzi tu o 1X2 tylko podwójna szansa na wygraną gosp, gości lub remis czyli 1-1,2-2,0-0 teraz moje pytanie jak to działa w hokeju? Bo w piłce to wiem ale w hokeju nie mam 100% pewności
Podaję przykład
Toronto - Montreal i gram tu podwójna szansę na 0-0 czyli remis ogólny nie ważne czy bramkowy, czyli gdy pierwsza tercja kończy się wynikiem 2-0 dla Toronto, druga tercja właśnie remisem i trzecia wygrana któreś z drużyn i ogólny wynik jest np 4-3 dla toronto to zakład jest przegrany tak? Nie ma znaczenia, że był remis w któreś tercji jeśli chodzi o bramki a nie główny wynik tylko poprostu główny wynik musi być remisowy po zakończeniu któreś tercji?
Do usunięcia później.
Z góry dziekuje ????

Status
Zamknięty.